Dareq73 Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 (edited) Witam Panowie naprawdę głupi temat ale jak nie zapytam to się nie dowiem co to są za lampy ? Po zdjęciu ciężko mi wywnioskować dlatego pytam was bo ja nigdy xenonów nie miałem Zwykłe normalne na żarówki czy xenony ? Mylą mnie te spryskiwacze reflektorów ale pewnie to zaślepki ale nie mam pojęcia. W środku światła mają opcję (AUTO) i są dwa pokrętła pierwszy to chyba wysokość świateł i możemy wybrać od 0 do 3 drugie to nie wiem co. Wstawie zdjęcie Edited January 28, 2019 by Dareq73
Gwerty Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Zwykle halogenowe. Bixenon w b7 zawsze był na projektorze. 1
black4 Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Kolego Dareq73, Masz lampy na żarówce H7. Te małe pokrętła: pierwsze od lewej reg. wysokości a prawe funkcja "follow me home" czyli po zgaszeniu auta i wyjściu, lampa doświetla Ci przez. ok minutę drogę. Pozdrawiam 1
matixxxDEE Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 bixenon w wiekszości przypadków jakie spotkałem posiada drl (światła do jazdy dziennej) i posiadają auto poziomowanie. Co sprawia że przełącznik świateł na desce wyglada tak 1
black4 Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 Zgadza się, Takie regulacje są w bi-xenonie. Tyle, że te świecące lampy z foto nie wyglądają na bi-xenon
Recommended Posts