DriGerO Opublikowano 29 Stycznia 2019 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Witam, od paru dni nasila mi się problem słabego wspomagania kierownicy. Nie ma znaczenia czy auto zimne czy rozgrzane, ani czy to postój czy jadę szybciej kierownica stawia bardzo duży opór (prawie taki jakby wspomagania w ogóle nie było). Zauważyłem też, że jak jadę szybciej to przy skręcie kierownicę wyrywa z rąk do stanu centralnego (do prostych kół). Maglownica była regenerowana jakieś 12 tyś km temu, pompa nie wydaje z siebie niepokojących dźwięków - płyn wspomagania również wymieniony na oryginalny G004 bodajże - nie bulgocze, ale jest delikatnie za jasny jak dla mnie. Na początku wydaje mi się, że był bardziej wyraźny zielony. Silnik 1.8T BFB
Tomas318 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Opublikowano 30 Stycznia 2019 czy płyn wspomagania posiada opiłki ?
DriGerO Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2019 Nie zauważyłem opiłków w płynie - może musiałbym odciągnąć cały płyn ze zbiorniczka aby coś tam dojrzeć.
Tomas318 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Opublikowano 31 Stycznia 2019 troche dziwne ze pompa nie daje odgłosów ze cieżko chodzi układ
Rekomendowane odpowiedzi