Mortat Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Witam Chciałbym podłączyć kamere lub cb tak żęby się włączało i wyłączało ze stacyjką ... dodam żę w zapalniczce jest prąd cały czas bez wzgledu czy jest kluczyk czy nie ma
Fazii Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Miernik w łapę i szukaj na listwie pod kierownicą
badyl666 Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Witam. CB radio ma swój wyłącznik i najlepiej żeby można było też rozmawiać na postoju. Kamerę zasiliłem po stacyjce przy prawej nodze pasażera z kabla od alarmu (o ile dobrze pamiętam) kolor czarno-niebieski i jest w złączach 15-stykowych czarnym i brązowym. Musisz sprawdzić. Kabel do kamery mini USB schowałem pod listwą przy szybie i koło osłony przeciw słonecznej. Powodzenia.
Mortat Posted February 12, 2019 Author Posted February 12, 2019 chwilke mnie nie był dzieki za odpowiedź w sobote się biore do roboty
Undisclosed Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 CB najlepiej podłączyć bezpośrednio z akumulatora osobnym przewodem, aby nie łapać zakłóceń. Jeśli nie chcesz aż tak się bawić to najlepszym wyjściem jest wyżej wspomniana listwa pod kierownicą. Sporo zdjęć z montażu na stałe cb radia masz na pierwszej stronie mojego linku w stopce. Kamerke podkłączyłem także z tej listwy, tylko spod nakrętki z plusem po zapłonie. Zrobiłem dodatkowe gniazdo w schowku, gdzie podłączona jest kamera.
Recommended Posts