Wiolaiw Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Koledzy mam problem z wentylatorem nadmuchu valeo po wymianie szczotek jest tak samo jak przed. Przed wentylator mi się zacina i ma bardzo niskie obroty jaka przyczyna może być
Wiolaiw Posted February 5, 2019 Author Posted February 5, 2019 Tak myślałem a jaki koszt jest zakupu takiego komutatora i jaki kupić i gdzie
bin85 Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Samego komutatora nie kupisz a nawet gdyby to nie dasz rady wymienić, kup używkę dmuchawę i po problemie.
Emejcz Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 (edited) 1 godzinę temu, Wiolaiw napisał: Tak myślałem a jaki koszt jest zakupu takiego komutatora i jaki kupić i gdzie Sam to wymieniałeś? Bo jeżeli dałeś to mechanikowi i ci wsadził nowe szczotki na zajechany komutator to niech ci oddaje kasę. Jak będziesz kupował nowy wentylator to dokładnie oglądaj, bo zdaje się, że te z anglików nie pasują. Edited February 5, 2019 by Emejcz
Wiolaiw Posted February 6, 2019 Author Posted February 6, 2019 Sam wymieniałem ale używany. Wentylator też może być zajechany
Wiolaiw Posted February 6, 2019 Author Posted February 6, 2019 Teraz, Wiolaiw napisał: Sam wymieniałem ale. Kupno używanego Wentylatora też może być zajechany
Emejcz Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Jak kupisz z takiego auta co miało max 200-300 tys. nalotu to będzie niezajechany.
Recommended Posts