Bukar21 0 #1 Napisano 11 Luty Cześć jestem tu nowy a mam problem z rozszyfrowaniem numeru lakieru na swoim Audi A4 B6 2002r. Avant a mianowicie to kupiłem go bez książki serwisowej i w bagażniku przy kole nie ma tabliczki z numerami czy ktoś jesr w stanie mi pomóc po numerze vin jaki jest tu numer lakieru? WAUZZZ8E13A142399 Dziękuję z góry za pomoc. :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sitar 45 #2 Napisano poniedziałek o 13:15 Sprawdzałem ale na stronce nie ma podanego Twojego koloru...W Avancie wlepka bywa też pod tylną kanapą od strony kierowcy-u mnie tak jest 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bukar21 0 #3 Napisano poniedziałek o 14:24 Godzinę temu, sitar napisał: Sprawdzałem ale na stronce nie ma podanego Twojego koloru...W Avancie wlepka bywa też pod tylną kanapą od strony kierowcy-u mnie tak jest Dzięki bardzo za podpowiedź ale pod kanapą też sprawdzałem i nic, myślę ze wcześniejszy właściciel nieumyślnie odkleił. Dodam że auto pochodzi z Holandii moze dlatego brakować paru informacji po vinie. Może ktoś ma jeszcze jakieś pomysły co do rozszyfrowania mojego kodu lakieru? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greg2505 40 #4 Napisano poniedziałek o 18:41 Podjedź do mieszalni lakierów samochodowych, lakiernicy często mają , przyłoży" czytnik " do lakieru i odczyta jaki to kolor 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach