Jump to content
IGNORED

[B5 ADR] Przeguby Metelli

Recommended Posts

Posted

Witam

Moj zaufany znajomy poleca mi przeguby firmy Metelli. Dodam ze siedzi w branzy motoryzacyjnej od kilkunastu lat i namawia mnie zebym je kupil a nie pozaluje.Nie chce mi poprostu sprzedac czegos z czego nie bede zadowolony.Podobno on jezdzi na tych przegubach juz 5 lat i spokój. Po 120 zl + rabat. Jakie macie zdanie na temat tych przegubów?Moze ktorys z Was juz montowal je w aucie?

Posted

Też polecam Lobro, sprawdzona firma od lat, a znajomemu nie ufałbym aż tak bardzo :wink4:

Posted

fakt że LOBRO to najlepsze przeguby ale czytać nie umiecie? kolega sie pyta o Metelli. LOBRO to wcale nie są podobne koszty bo trzeba dać 170 - 200PLN w zalezności czy sklep czy allegro.

marhiw właśnie wczoraj założyłem do u siebie jakiś włoski przegub (chwilowy brak funduszy :tongue4:) firmy nie pamiętam, czas pokaże co to warte. Będę mial porównanie bo na drugiej osi śmiga LOBRO wlaśnie.

Posted

znajomy wlasnie mowił ze on smiga na tych przegubach juz 5 rok i jest spokój wiec moze cos wartaja :gwizdanie:a za Lobro musialbym dac 180zl za sztuke a Metelli bede mial po 120 i podobno jakis rabacik.Mowi ze Metelli pakuje swoje czesci w wlasne opakowania i dlatego ucieli koszty czesci bo dawniej byly drozsze.

Posted

właśnie sobie przypomnialem, że kiedyś rozbilem na forum reserch odnośnie jakich firm przeguby sa polecane i obok LOBRO i SPIDANA pojawiła się też właśnie frima METELLI

Posted

ja miałem przygody z przegubami od kupna auta ;]

jeden sie odezwał- wymieniłem na jakiś jeden z najtańszych- chyba 100 nie kosztował... i po dwóch/trzrech tygodnia znowu sie odezwał oO byłem przekonany że to ten ledwo co założony- wiec kupiłem metelli (u mnie 180 w sklepie ;] )... ale odetchnałem z ulgą- bo to jednak nie był tamte nowo zakłądany... wiec teraz am porównanie metelli po prawej i noname po lewej... zobaczymy który dłużej wytrzyma ^^ :D

ale w samej budowie ten metelli daleko biegnie w przód... ; )