peter22 Opublikowano 17 Lutego 2019 Opublikowano 17 Lutego 2019 (edytowane) Witam , potrzebuje pomocy w usunięciu usterki fotela elektrycznego strona kierowcy , musiałem wyjąc fotel po ponownym jego włożeniu nie działa regulacja oparcia i siedziska. lędźwie działają normalnie . Czy jest jakiś bezpiecznik który odpowiada za lewa stronę ?? Prawa strona chodzi normalnie wszystko działa. Jest to audi q5 fotele z audi s4 . Przed wyjęciem wszystko działało normalnie. Gdzie szukać powodu usterki ?? Auto fabrycznie wyposażone welektryczne fotele . Edytowane 17 Lutego 2019 przez peter22
peter22 Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Opublikowano 18 Lutego 2019 dzisiaj podmieniłem ponownie fotele na stare i wszystko w nich działa. Najwyraźniej w nowych podczas wyciągania lub ponownego wkładania gdzies się oberwał kabel .
peter22 Opublikowano 20 Lutego 2019 Autor Opublikowano 20 Lutego 2019 Problem rozwiązany . Nie wiem w jaki sposób ale uwalił się sterownik fotela , dziwne tylko ze wszystko inne działało poza regulacja . Sterownik podmieniony i wszystko działa jak powinno 1
Rekomendowane odpowiedzi