iiyamagoly Opublikowano 19 Lutego 2019 Opublikowano 19 Lutego 2019 Witam. czy ktoś zakładał felgi o tych wymiarach 5x112 18 cali . Przednie 8.5 cali et 33 tylne 10 cali et 28 Jak sprawa wygląda w przypadku quattro. Może być tył szerszy? 2. mam zawieszenie od s line i samochod nisko stoi . Wejdą felgi ?
dekiel 13 Opublikowano 19 Lutego 2019 Opublikowano 19 Lutego 2019 Po za tym takie felgi z rantem wyglądają na cal mniejsze no i wyglądem nie zachwycają.
iiyamagoly Opublikowano 20 Lutego 2019 Autor Opublikowano 20 Lutego 2019 Czyli odpuścić temat Pytanie na ktore nie dostałem, jak wyglada sprawa quatrro (jesli przod węższy a tył szerszy)
tyskiv6 Opublikowano 6 Marca 2019 Opublikowano 6 Marca 2019 Do tyłu mogą być szersze bo czemu nie ? Wiele osób tak robi , nadkole z tyłu jest głębsze więc nawet lepiej wyglądają szersze na tył. Ja przy 1bv miałem 19 235/35 a koło 8,5j et 35 z przodu i et 30 z tyłu . Było mniej więcej równo z rantem i nic nie obcierało , na styki , więcej bym nie dawał .Chyba że gwint niżej i ustawić kąty to pewnie i 10 j wejdzie .
Rekomendowane odpowiedzi