kleeju Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Witam Czy blad chyba 575 w ukaldzie dolotowym moze byc spowodowany peknieta obudowa filtra powietrza (pokrywa jes z boku uszczerbiona widac filtr poiwtrza lekko)??
Wihajster Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Witam Czy blad chyba 575 w ukaldzie dolotowym moze byc spowodowany peknieta obudowa filtra powietrza (pokrywa jes z boku uszczerbiona widac filtr poiwtrza lekko)?? raczej nie....
Wihajster Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 przepływka??? turbina na stół i czyścic ale najpierw logi
boseron Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 obudowa filtra raczej nie ale moze to powodować nieszczelność dolotu hm..... zób logi
luk2 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Masz to samo co ja. - nieszczelny dolot - zapieczone kierownice turbo - walnięty n75 to główne przyczyny. Kwestia czasu i cierpliwości aby to wyeliminować. Mi tego drugiego uż zaczyna brakować
piotrek01 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Ja miałem ten sam problem , jeden z króćców gumowych na dolocie był pęknięty od spodu i nie widać było usterki
Rekomendowane odpowiedzi