A4B82009 Opublikowano 25 Lutego 2019 Opublikowano 25 Lutego 2019 Witam, mam problem z przyśpieszeniem, po przejechaniu 100-200km zapala sie kontrolka check. Komputer pokazal mi to: zdjecie. Po wymianie filtra powietrza (kupilam ASO), idzie lepiej ale w pazdzierniku wymienilam przeplywomierz powietrza kupiony zamiennik. Moje pytanie co moze powodem?? Przewody i przeplywomierz parametry nie dobre?? prosze o pomoc.
przem8 Opublikowano 25 Lutego 2019 Opublikowano 25 Lutego 2019 Jakiej firmy ten zamiennik? Przepływomierz w audi zazwyczaj jest z boscha i nadaje się tylko taki jaki fabrycznie był montowany.
A4B82009 Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Opublikowano 27 Lutego 2019 Zamiennik jest z firmy PIERBURG, kupiłam go w intercarsie. Kupić w ASO oryginał? Błąd zniknie i będzie chodził tak jak powinien??
przem8 Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 Fabrycznie chyba był hitachi. Najlepiej byłoby sprawdzić ile pokazuje przepływka ale niestety w tfsi aż tak się nie orientuję i nie wiem jak to ogarnąć np. za pomocą vaga. Może ktoś bardziej obeznany niech się wypowie ?
Rekomendowane odpowiedzi