Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Organizer w Bagażniku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Zastanawiam się jak w prosty i tani sposób ogarnąć graty w bagażniku w Avancie?

Rzeczy typu olej, papierowe reczniki, zmiotka, drapaczka itp walają się po bagażniku w te i wewte, jak wy sobie poradziliście z tym? Jakaś siatka czy coś, jakiś organizer za grosze?

W sumie przy okazji tematu zapytam jeszcze czy wam również odpadają te "mini boczki" w bagażniku za którymi znajduje się SW i wzmacniacz, a ten po drugiej po prostu schowek.

Słabo trzymają te "drzwiczki" i przy szybszej jeździe leżą na środku bagażnika :)

Opublikowano

pytanie czy chcesz się tym później chwalić czy nie ;)

Najczęściej to ludzie chyba mają te składane plastikowe kosze - trochę się tam mieści, możesz wyciągnąć bez problemu i schować do piwnicy etc. jak potrzeba miejsca
0fa173344d74b8523e54c38f584a

Ja u siebie mam też dodatkowo dwie sakwy na jakieś ścierki, ręczniki
pol_pm_Zestaw-Torba-do-bagaznika-organiz

Możesz jeszcze iść w bajery i modyfikacje, ale trzeba szarpnąć kieszeń na jakieś 400-500pln ;) Poszukaj w internecie czegoś takiego jak fixierset
9b313bec594fe2cad567e9b9ac6537433c2a3c4a Audi-RS6-S6-A6-4G-AVANT-fixierset-Tape.j

Opublikowano
  • Autor
25 minut temu, 3r4 napisał:

pytanie czy chcesz się tym później chwalić czy nie ;)

Najczęściej to ludzie chyba mają te składane plastikowe kosze - trochę się tam mieści, możesz wyciągnąć bez problemu i schować do piwnicy etc. jak potrzeba miejsca
0fa173344d74b8523e54c38f584a

Ja u siebie mam też dodatkowo dwie sakwy na jakieś ścierki, ręczniki
pol_pm_Zestaw-Torba-do-bagaznika-organiz

Możesz jeszcze iść w bajery i modyfikacje, ale trzeba szarpnąć kieszeń na jakieś 400-500pln ;) Poszukaj w internecie czegoś takiego jak fixierset
9b313bec594fe2cad567e9b9ac6537433c2a3c4a Audi-RS6-S6-A6-4G-AVANT-fixierset-Tape.j

Hmm wiesz chyba najprędzej mi te Sakwy,Torby podejdą jak tak patrzę.

Te koszyki tez będą latać po aucie, a widze żę te torby mają rzepy :)

Bajery raczej odpadają, Pieniążki potrzebne po zupełnie drugiej stronie auta :D

Opublikowano
16 minut temu, Marciol napisał:

Hmm wiesz chyba najprędzej mi te Sakwy,Torby podejdą jak tak patrzę.

Te koszyki tez będą latać po aucie, a widze żę te torby mają rzepy :)

Bajery raczej odpadają, Pieniążki potrzebne po zupełnie drugiej stronie auta :D

Koszyk też się dobrze trzyma akurat ;) Sakwy to serio na pierdoły i u mnie tylko wypełniają miejsce. Rozejrzyj się już prędzej za czymś usztywnionym i na rzepy za bardzo nie licz bo przynajmniej i mnie podłogi się jakoś wybitnie mocno nie trzymają (chyba się już trochę po prostu ubił jej materiał i nie łapie zbyt dobrze)

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, 3r4 napisał:

Koszyk też się dobrze trzyma akurat ;) Sakwy to serio na pierdoły i u mnie tylko wypełniają miejsce. Rozejrzyj się już prędzej za czymś usztywnionym i na rzepy za bardzo nie licz bo przynajmniej i mnie podłogi się jakoś wybitnie mocno nie trzymają (chyba się już trochę po prostu ubił jej materiał i nie łapie zbyt dobrze)

Tak? W sumie koszyk to zwykly plastik dlatego mi się wydaje że będzie latać.

Widzę usztywnione takie jak by komory podzielone przegrodami ale to znów mi pół bagażnika zajmie, a też aż tak dużo gratów nie wożę przynajmniej narazie.

Opublikowano

Polecam wyrezać fabryczny pakiet bagażnik w B6. Zrobiłem tak w swojej ex-B6 i byłem mega zadowolony.

9vX9kMH.jpg

QAQMxy2.jpg

7qdVRnL.jpg

eSH83gE.jpg

Opublikowano

Ja pod podłoge bagażnika w miejscu powiedzmy nad dojazdówką położyłem płyte z pienionego pcv dociętą na wymiar, a do niej przykręciłem takie różne przegródki, koszyczki materiałowe na wkręty. Trzymam tam narzędzia, mapy, kable rozruchowe, linke, jakieś zapasy płynów. Ogólnie taki pierdolnik. W samym bagażniku raczej lubie jak jest czysto i ładnie i nic nie leży. Pakiet bagażnik mam w serii ale jakoś mało to ustawne. Narzędzi tam nigdzie nie włożysz tak na prawde ani innych pierdół