diacon-fox Opublikowano 1 Marca 2019 Opublikowano 1 Marca 2019 Witam Stałem się posiadaczem A4 B8 w wersji US, w której posiadam moduł Homelink. Zakupiłem i wymieniłem moduł znajdujący się na grillu na wersje Europejską o numerze K0 907 410, jednakże w ogóle mi go nie wykrywa, moduł Homelink nie reaguje na próby kodowania (oryginalny przed wymianą reagował). Rozumiem, że trzeba go wcześniej zakodować? Jak to zrobić?
diacon-fox Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) 59 minut temu, wrclaguna napisał: daj scan z AUTA a głownie z BCM09 Tu jest problem, bo nie mam jak to zrobić...chyba, że jest ktoś z Wrocławia bądź okolic kto posiada program i może mi w tym pomóc? Edytowane 1 Marca 2019 przez diacon-fox
wrclaguna Opublikowano 2 Marca 2019 Opublikowano 2 Marca 2019 No to jak mamy ci pomóc . Wg mnie nie bedzie działał bo KOMFORT 46 ma inne czestotilowsc
diacon-fox Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Opublikowano 2 Marca 2019 Skoro, bez skanów się nie obejdzie to odezwę się jak już je zrobie.
MaciekPL Opublikowano 2 Marca 2019 Opublikowano 2 Marca 2019 W dniu 1.03.2019 o 20:00, diacon-fox napisał: Tu jest problem, bo nie mam jak to zrobić...chyba, że jest ktoś z Wrocławia bądź okolic kto posiada program i może mi w tym pomóc? We Wrocławiu masz vagsystems. Chłopaki ogarna temat
Rekomendowane odpowiedzi