rados1000 Opublikowano 8 Marca 2019 Opublikowano 8 Marca 2019 Moja B8 trzeszczy z przodu jak stary tapczan jak jadę po delikatnych wzniesieniach I jak delikatnie ją buja zdarzy się również przy ruszania jak przód pójdzie delikatnie do góry wie może ktoś na ten temat pozdr .
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 A czy przy redukcji biegów tez słuchac u pana takie trzeszczenie
AdamiPL Opublikowano 2 Czerwca 2019 Opublikowano 2 Czerwca 2019 kolego ogarnąłeś temat? mam podobnie u siebie.. zawieszenie całe sprawdzone, zero luzów ? sprężyny całe.. będę wymieniał niedługo na 1Be... może to pomoże.
sylwestro_k Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 u mnie coś takiego.....?♂️ video-1565385160.mp4
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 nic nie robiłem wszystkie trzaski ustąpily.....czeski film
dawid922 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Witam, mamproblem z przednim zawieszenie. Wszystko chodzi jak ta lala , nie puka nie stuka ale skrrzeczy strasznie przy skrecie przy lewym kole.. Zauwazyłemze ze zaczyna lekko przy prawym. Tylko i wyłacznie przy skrecie kołami .... Próbowałem psikać wszedzie gdzie tylko mozna WD 40 ale ... nic niedało .. Nawet trudno zdiagnozowac z kad dokładnie ten dzwiek sie wydobywa... Czy ktoś ma jakiś pomysł ? Na slepo wymieniac nowych czesci tez nie za bardzo chce.. Dziekuje wszystkim za odp
AdamiPL Opublikowano 28 Września 2019 Opublikowano 28 Września 2019 ja już ogarnąłem temat.. u mnie guma pęknięta na dolnym wahaczu... nie było widoczne dopóki się nie wytargało na stół.. kurwiłem od pół roku na to.. po wymienie gumy nastała cisza
Rekomendowane odpowiedzi