tomek899 Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 Witam Czy kamerka sama sie wyłączy jak wyłącze silnik i odwrotnie ? Pisze o viofo a119 (zastanawiam sie nad kupnem). Sprawdzałem na postoju i zapalniczke jak wcisnałem to działała i boje sie ze za kazdym razem bede musial jak wlaczac i wylaczac
lewiatan1989 Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 W B7 jest cały czas napięcie w gnieździe zapalniczki.
tomek899 Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Opublikowano 11 Marca 2019 czyli jak podlacze kamerke pod zapalniczke to bede musiał ja recznie wlaczac i wylaczac tak ?
lewiatan1989 Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 1 godzinę temu, tomek899 napisał: czyli jak podlacze kamerke pod zapalniczke to bede musiał ja recznie wlaczac i wylaczac tak ? Dokładnie tak. W B7 w skrzynce bezpieczników na jednym tylko bezpieczniku pojawia się 12v po zapłonie. Możesz zastosować jakiś rozgałęźnik z osobnym bezpiecznikiem i tam się wpiąć. Ale nie pamiętam na którym to dokładnie bezpieczniku było. Pozdrawiam, Darek
Rekomendowane odpowiedzi