ferdek77 Opublikowano 25 Marca 2019 Opublikowano 25 Marca 2019 Witam, mam pół-skóry z alcantarą, na swoim wytarłem dziurę, można to jakoś obszyć-naprawić, regenerował ktoś? Jeśli tak, to jaki jest koszt i gdzie najlepiej?
przem8 Opublikowano 25 Marca 2019 Opublikowano 25 Marca 2019 (edytowane) Koszty są duże, bo alcantara jest kilka razy droższa od skóry. Znajdź dobrego tapicera samochodowego i wymieni Ci fragment lub całe poszycie siedziska/oparcia (nie wiem co masz przetarte) w zależności w jakim to jest stanie. Podejrzewam, że wymiana poszycia na samym siedzisku może kosztować 400zł. Z rok temu za cały fotel w a3 w alcantarze powiedziano mi 1600, dziękuję za takie przyjemności ? Edytowane 25 Marca 2019 przez przem8
ferdek77 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Dzwoniłem, tak jak mówisz alcantara droga 600pln za m2 , robocizna 100, chyba będę szukał zamiennika jakiegoś tylko nie wiem jak dokładnie się mój kolor nazywa, w którym miejscu na naklejce jest podany?
Rekomendowane odpowiedzi