Zaix Opublikowano 28 Marca 2019 Opublikowano 28 Marca 2019 Część.... Ok 2 tygodni temu podpisałem umowę na zakup Audi B9 w salonie w Warszawie. Skonfigurowałem auto 245 KM bez Quattro, wpłaciłem zaliczkę i uzyskałem info, że auto będzie produkowane w 24 tygodniu. Wczoraj zauważyłem, że w naszym polskim konfiguratorze zniknęła opcja zamówienia tego silnika bez Quattro. I teraz moje pytanie, czy mam się czym martwić, czy to tylko chwilowe itp. itd. Nadmieniam, że na słabszy silnik nie bardzo chciałbym zmieniać a Quattro to już trochę ponad moje możliwości. Pozdrawiam
pksmlody Opublikowano 28 Marca 2019 Opublikowano 28 Marca 2019 Myślę że jeżeli zamówiłeś auto na określonych warunkach i wpłaciłeś zaliczkę, to nie masz się czym martwić.
YOGI3000 Opublikowano 31 Marca 2019 Opublikowano 31 Marca 2019 A ja bym się martwił. Bo 245KM bez quattro to trochę słaba konfiguracja.
DonDżonson Opublikowano 31 Marca 2019 Opublikowano 31 Marca 2019 Ja w ogóle nie widziałem w konfiguratorze 2.0 245KM bez quattro
Zaix Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Dzięki, również za krytyczne uwagi. Bez quattro było można zamówić. Zreszta mam zamówienie dilerskie. Teraz zniknęło choć na niemieckich, czeskich i brytyjskich stronach audi nadal widnieje. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi