Dawid... Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Witam fanatyków Audi, Kilka tygodni temu na zimnym silniku zaczęły wchodzić bardzo słabo biegi ale dziś mam mega problem mianowicie A jak na filmie słychać zgrzyty, gdy auto jest wyłączone biegi wchodzą normalnie gdy jest włączone biegi w ogóle nie wchodzą tylko słychać zgrzyty co jest uszkodzone podpowiedzcie mi, Mam auto w pół roku nie wymieniałem sprzęgła ani koła dwumasowego Poprzedni właściciel od dwóch lat też nie wymieniał w/w VID_20190404_195410.mp4
DKAUDI Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Sprzegło sie pewnie skonczylo a na wbitym biegu jak odpalic albo spr zakrecic auto jedzie do przodu tylko nie stoj pod sciana zeby ci nie odpalila 1
Dawid... Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2019 13 minut temu, DKAUDI napisał: Sprzegło sie pewnie skonczylo a na wbitym biegu jak odpalic albo spr zakrecic auto jedzie do przodu tylko nie stoj pod sciana zeby ci nie odpalila. Dojechalem tak 800m, 5km\h . I zauwazylem na 3 biegu ze zgrzyta i juz prawie nie jechalem to go przepchlem na parking. Zaparkowalem pod sciana nie zjedzie nie ma szans
Dawid... Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Czy jesli to bedzie sprzeglo to musze wymieniac dwumas?
Emejcz Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zależnie od stanu. Okaże się po zrzuceniu skrzyni.
DKAUDI Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Nie opłaca sie samej tarczy i docisku zmienic bo np za poł roku moze dwumas pasc i znowu trzeba bedzie kase wydac najelpiej kompletami
Dawid... Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2019 To nic mi innego nie pozostaje jak zamowic jutro sprzeglo i dwumase. Jakie polecacie podsjcie namiary pany? 2.0 tdi 163km
Dawid... Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Panowie czy moge takie zamowic? 2.0tdi 163km CAHB https://allegro.pl/oferta/kolo-dwumasowe-sprzeglo-audi-a4-b8-a5-q5-2-0-tdi-6913223166
DKAUDI Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Ja bym zostawil zamowiecie temu kto bedzie to robil bo wtedy dobierze sobie po vin zeby pozniej mukety nie bylo
Dawid... Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2019 2 minuty temu, DKAUDI napisał: Ja bym zostawil zamowiecie temu kto bedzie to robil bo wtedy dobierze sobie po vin zeby pozniej mukety nie bylo To nie pozostaje mi nic innego kolego jak zamowic ze sklepu motoryzacyjndgo na miejscu tak jak piszesz , zeby muki nie bylo
DKAUDI Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Najlepiej tak bo pozniej nie musisz czekac na zwrot kasy Odsylanie cudowanie a tak jak cos nie bedzie pasowac to mozna wymienic lub zwrocic
Dawid... Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2019 3 minuty temu, DKAUDI napisał: Najlepiej tak bo pozniej nie musisz czekac na zwrot kasy Odsylanie cudowanie a tak jak cos nie bedzie pasowac to mozna wymienic lub zwrocic Dokladnie tak jak piszesz ? w sklepie do 7dni a nie daj Boze jak by nie bylo to 2.000 droga nie chodzi
Dawid... Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Ile czasu m/w zajmie demontaz i montaz nowego sprzegla z dwumasa?
Rekomendowane odpowiedzi