Fanatol Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Witam Nie wiem czy w dobrej kategorii piszę, chciałbym trochę poprawić wygląd swojego kluczyka, jest porysowany, klawisze powycierane i strasznie "szpecą". i teraz pytanie czy można to jakoś "zregenerować" chociaż nie jestem za tym a druga opcja zakup nowej obudowy i przełożenie środka. Co do drugiej opcji mam pytanie, załóżmy że kupie całą obudowę i co dalej .. nigdy tego nie robiłem i nawet nie wiem jak sie za to zabrać Liczę na jakieś wskazówki.. POZDRAWIAM *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Manuale - DIY - zrób to sam - W tym dziale znajdziesz poradniki, dzięki którym sam dokonasz napraw lub modyfikacji w swoim aucie." - wątek przeniesiony
nadybek Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Temat stary i pewnie dawno nie aktualny ale jako że grzebałem przy swoim kluczyku to pokaże efekt końcowy. Na aliexpress kupiony gumowy wkład przycisków i logo audi. Wyglada to o niebo lepiej jak przed wymianą a kosztowalo grosze.
Rekomendowane odpowiedzi