Mateusz9897 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Witam. Posiadam b5 90km i wszystkie części od 110km. Czy mogę zrobić z tej 90km na 110km i jakie części musiał bym przełożyć bez przekładania silnika? *Proszę uzupełnić profil. *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Manuale - DIY - zrób to sam - W tym dziale znajdziesz poradniki, dzięki którym sam dokonasz napraw lub modyfikacji w swoim aucie." - wątek przeniesiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasahad Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 A po co ty to tworzysz jak 90 jeśli masz kod ahh to lepsza jednostka niz 110afn. Jak masz kod ahh to załóż wtryski 216 i program i będziesz miał pewnie z 130 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz9897 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Kod mam ahu i jest bardzo słaba, a do tego bardzo dużo pali 9l/100km. A tamta afn paliła mi 5-6l. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi