strazak990 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam mam nadzieję że także coś znajdę dla tego autka . Na forum niedługo już 5 lat Poprzednie były a4 b7 oraz a4 b8 Lecz czas przyszedł na zmiany w nieco mniejsze autko . Audi a3 8v . 11.2013r. 1.6 tdi 110 KW Pozdrawiam Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez strazak990 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granatowy Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Jaki przebieg ? Jakie ma spalanie ten silnik 1.6TDi ? Sam sprowadziłeś czy mieszkasz w Holandii ? Jaka jest różnica w podatku między ON a Pb przy takim A3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strazak990 Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Nie całe 140 tyś. Spalanie jeszcze nie sprawdzałem. Niby ma mieć do 3.5 litra Ale ostatnio lecialem do Niemiec to spalił mi jakoś 4.5 4.7 litra . Mieszkam w Holandii A różnica jest kolosalna I jeszcze zależy od prowincji. Ale wiadomo że na ON zaoszczędzisz niż na benzynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi