Marcin_G Opublikowano 5 Maja 2019 Opublikowano 5 Maja 2019 Witam, Czy poniższe parametry wtrysków są prawidłowe?
brolypl Opublikowano 5 Maja 2019 Opublikowano 5 Maja 2019 Auto nagrzane do minimum 80 stopni ? Dzieje się coś z autem ?
Marcin_G Opublikowano 6 Maja 2019 Autor Opublikowano 6 Maja 2019 23 godziny temu, brolypl napisał: Auto nagrzane do minimum 80 stopni ? Dzieje się coś z autem ? Przy tym pomiarze akurat nie. Ogólnie jak jest na jałowym i wciskam gaz to czuć jak budą buja
brolypl Opublikowano 6 Maja 2019 Opublikowano 6 Maja 2019 Sprawdzałeś pompę pod kątem opiłków ? Jakie skoki ciśnienia w listwie pokazuje VCDS? Buja silnikiem ? Może poduszki silnika.
Damis16 Opublikowano 14 Maja 2019 Opublikowano 14 Maja 2019 buda bujnie ci, też to mam, z autem sie nic nie dzieje
Marcin_G Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2019 W dniu 6.05.2019 o 20:05, brolypl napisał: Sprawdzałeś pompę pod kątem opiłków ? Jakie skoki ciśnienia w listwie pokazuje VCDS? Buja silnikiem ? Może poduszki silnika. Troche mnie ty nie było Nie nie sprawdzałem, na rozgrzanym wygląda to tak Czy dawki nie powinny yć mniej więcej równe? A gdzie sprawdzić skoki ciśnienia cy też na rozgrzanym?
brolypl Opublikowano 2 Czerwca 2019 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Drugi wtrysk dość słabo ale równie dobrze może nie domagać jego kolega z pary przez co musi dorzucać dawkę. Dla świętego spokoju warto sprawdzić wtryski na stole. Swoje sprawdziłem i okazały się dobre więc pozostaje kwestia silnika.
Rekomendowane odpowiedzi