Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Już czas na Black Pearl 2.0 T Quattro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoko furka. Jedna rzecz mnie interesuje, mianowicie tylna tablica rejestracyjna, oryginalna z urzędu (jest mniejsza niż większość kwadratowych które sie nie mieszczą) czy jakoś ją spasowałeś-przycięłeś. :evil:

Opublikowano

Ja powiem dla odmiany, że podoba mi sie prawie wszystko.

Furka konkret, silnik bajka, kolor jedyny słuszny, buda też :good:, kilka lekkich modów i będzie malinka.

Szkoda tylko, że fele już troche oklepane, ale rozmiar słuszny :)

Opublikowano

identyczna stala na allegro, jakis czas temu, jak szukalem dla siebie. Nie jechalem jej oglądać, bo byla cała malowana, takze w usa...wyglada identycznie i zewnatrz i srodek :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

identyczna stala na allegro, jakis czas temu, jak szukalem dla siebie. Nie jechalem jej oglądać, bo byla cała malowana, takze w usa...wyglada identycznie i zewnatrz i srodek :)

pomyliłeś się stary, to auto jeszcze nie stało na żadnym allegro! dopiero na dniach będzie wystawiane do sprzedania.[br]Dopisany: 12 Maj 2009, 10:39_________________________________________________

Spoko furka. Jedna rzecz mnie interesuje, mianowicie tylna tablica rejestracyjna, oryginalna z urzędu (jest mniejsza niż większość kwadratowych które sie nie mieszczą) czy jakoś ją spasowałeś-przycięłeś. :evil:

hehe, to nie jest żadna orginalna tablica z urzędu, wystarczy troszkę wyobraźni. Została dorobiona na dokładnie taki sam wymiar jak amerykańskie tablice, tak żeby wyglądało oryginalnie, a tą naklejkę z wodnym znakiem to sobie przykleiłem z jakiegoś starego golfa II kolesia, który dawno temu zapomniał sobie nakleić na tablice i mi ją użyczył.

Opublikowano

hehe, to nie jest żadna orginalna tablica z urzędu, wystarczy troszkę wyobraźni. Została dorobiona na dokładnie taki sam wymiar jak amerykańskie tablice, tak żeby wyglądało oryginalnie, a tą naklejkę z wodnym znakiem to sobie przykleiłem z jakiegoś starego golfa II kolesia, który dawno temu zapomniał sobie nakleić na tablice i mi ją użyczył.

ja wiem ze duzo ludzi tak robi. ale tylko spytam czy jestes swiadomy ze na tej naklejce z golfa masz numerek ktory powiniene sie zgadzac z numerkiem na naklejce w dowodzie rejstracyjnym?

i czy wiesz ze wg nowych przepisow tablica jest dokumentem , ktory Ty wlasnie sfalszowales...i czy wiesz jakie sa kary za falszowanie dokumentow?

nie krytykuje , tylko upewniam sie ze wiesz co robisz...

Opublikowano

ale na wlepce znak wodny ma Twój numer tzn powinien mieć a od golfa to nie pyknie :D i na tej blasze takie PL'ki pod światło chyba muszą być etc :D ale fajnie fajnie, tylko szkoda, żeby Ci się misiaki przyczepiły

Opublikowano

Fajnie ze b7 i fajnie ze audi no i naped + ten silnik :good: (mistrz oszczednosci to nie jest ale pewnie frajde daje dobra ...). Nie podobaja mi sie amerykanskie samochody nic a nic ... te fotele wcale + drewno .

Co do wyposazenia to troche sie rozpedziles z nim :gwizdanie: jest dobrze ale bez przesady ze wsadzili wszystko (solar, kubly, parktronic ...) .

p.s. parktronic fajna sprawa jak bedzeisz mial to docenisz - szczegolnie jak jest przod tyl ...naprawde ulatwia wiele rzeczy (nie zaparkujesz tak na oko chyba ze lubisz ryzykowac ... )