Jump to content
IGNORED

[B6 AVF] Witam. Kolejne A4 :)

Recommended Posts

Posted

Od wczoraj posiadam A4, wiec wrzucam foty i kilka slow o tym autku. Przyjechalo sobie z Czech. Przed zakupem przetrzepane w ASO Audi. Do wymiany klocki, tarcze tyl, drugi pompowtryskiwacz i uszczelka pod pokrywa sam nie wiem czego :D (tej blachy na ktora jest przykrecona pokrywa z napisem TDI). Rocznik 2004 przebieg 166tys. pewny. Silnik AVF 1.9TDI 131KM. Wyposazenie standardzik + fabryczne ksenony, skrzynia 6 manual. Plany? Hmmm oryginalna duza nawigacja Audi, jakies dobre nagłośnienie i posprzatanie i umycie autka :D :D

cbd0b438ee878250med.jpg

29e01bf02afb7e28med.jpg

0fd78570a23e2788med.jpg

Posted

Wyposazenie standardzik + fabryczne ksenony, skrzynia 6 manual.

raczej bi-xenon/xenon plus jak kto woli :tongue4:

wrzuć jakieś większe felgi, opuść trochę i będzie :good:

Posted

Super :) ładne autko :good: zmiany- posiedź troszkę na forum to zobaczysz że będzie ich wiele :naughty:

Posted

ładna:) ja podpowiem tak jak wuju: delikatnie w dół, jakies ladne 18tki i moze szybki troche sciemnic i bedzie :kox:

Posted

ŁADNA, FAJNY KOLOREK

Posted

Super :) ładne autko :good: zmiany- posiedź troszkę na forum to zobaczysz że będzie ich wiele :naughty:

Wąski szatanie :polew: Ja tez myślałem, że się obejdzie bez zmian, bo takie to ładne było w salonie...Nie minęło 3 miesiące, a tu już się 1,8T na tył maluje, wydech się ładny 2x ściąga, na s-line, albo s4 się zaczajam, felgi nie można się do tej pory zdecydować na 17-18" (rozsądek nadall jeszcze działa :naughty:), soft już omówiony lada dzień :gwizdanie: KUSICIELE obleśne!!!! :polew:

Kurva - tylko skąd na to wszystko kasy brać :polew: Żona z domu czuję wygoni - hehehe

Posted

No Panowie najpierw sie trzeba mocno odkuc finansowo zanim sie za zmiany wezme. Chip ludzie zawsze chwala ale co da zmiana ze 130 na 150? To wogole odczuwalne? A i spalanie wzrosnie a nie po to bralem TDI :) Felgi pewnie beda jakies, bo mam tylko 1 komplet z zimowkami i opony letnie luzem. Ale opony sa 16 wiec nie wywale ich tylko felgi tez trzeba brac 16. Zawieszenie obnizka? Juz i tak drasnelo cos wysoki kraweznik, wiec wole nie ryzykowac :D

Posted

Chip Ci da 165-170km,moment 370-380Nm,oj poczujesz to bardzo,spalanie 1 litr mniejsze przy normalnej jeździe.Fele kompromisowo 17" wsadź i będzie git.

Posted

hmm mniejsze spalanie po czipie :) hmm wątpie :)

o jeden litr wieksze to zrozumiem ;)

Posted

z tym spalaniem po chipe to zalezy jak umiesz jezdzic.byl o tym duzy artykul w motorze albo auto swiat juz nie pamietma dokladnie.trzeba dynamicznie przyspieszac i wykorzystowac odpowiednio moment bo auto lepiej przyspiesza po chipie a wiec potrzebuje mniej czasu na osiagniecie zakladanej predkosci czyli zuzywa podczas tego mniej paliwa.