Fipomat Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Witam długo się zastanawiałem czy w ogóle pokazywać tutaj swoje autko bo to w sumie czysta seria no ale jestem fanem Audi i postanowiłem się złamać Nawet Audi w standardzie to zawsze klasa:) Autko pochodzi z listopada 1998 roku ... autko ściągane z Niemiec z udokumentowanym przebiegiem około 29 000 km no ale to stan licznika kiedy je kupowaliśmy:p Teraz jest nakręcone około 130 000 i oprócz małych usterek sprawuje się świetnie... Czasem wzdycham tylko nad jednostką którą wybrał pierwszy właściciel .... 1.6 jest tutaj w miarę wydajny ale na pewno nie wtedy gdy wsiada ktoś oprócz kierowcy i jednego pasażera... Ale generalnie nie ma co narzekać te 100 koników z górką jest wystarczające do codziennej jazdy Krótka specyfikacja autka:) Audi a4 1998/99 1.6 102KM => Elektryczne szyby i lusterka z przodu => Alufelgi Audi (r15 przydałoby się wrzucić coś ładniejszego) => szyberdach => wspomaganie kierownicy => ABS => Elektryczna regulacja świateł => 4 x Airbag => Centralny zamek => Immobilaizer => nagłośnienie NOKIA => Radio Audi Concert by Panasonic (od niedawna) => CB TTI-880 (do śmigania na trasach ) Poniżej kilka fotek:) Jak na lato przystało wosku nigdy nie jest mało:) I na koniec skromniutkie serduszko mojego autka 1.6 16V 102KM Ale w sumie nie narzekam bo nawet tutaj jest w co wcisnąć Kilka nowych zdjątek z wielkanocnego sprzątanka auta:) (dodane 9.04.2010) Tutaj kilka zimowych zdjęć A tutaj troszkę zabawy z Photoshopem:)
łysy1406837913 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 ładna seria widac ze bardzo zadbana tez mam taki sam silnik i kolor auta ale tak jak mówisz mogł by byc troche wiekszy felunek pozdro
KoDi Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Ładna Audiczka szkoda tylko że ma 1.6 a nie więcej...
_Solar_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 ładna srebrzanka pokaż foty wnetrza planujesz jakies skromne modyfikacje w autku
Fipomat Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 foto wnętrza wrzucę jak znajdę chwilkę czasu na wiosenne porządki [br]Dopisany: 11 Marzec 2009, 01:42_________________________________________________No i wreszcie miałem troszkę czasu może to nie wiosenne porządki ale już gruntowne i letnie także postanowiłem to uwiecznić na zdjątkach powyżej obiecane fotki mojej latawicy:)
PiterA4 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 witam kolego autko ladne a ze niemasz przerobek to przeciez nie wstyd bo to niejest klub wiejskiego kolka tuningowego a stronka milosnikow marki ja naprzyklad w swoim robie wszystko z glowa bo naprzyklad wiem ze gleba w aucie ladnie wyglada ale niejest praktyczna i traci sie komfort wiec albo fikcja albo praktyka wybor nalezy donas pozdrawiam
Fipomat Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 hmm z przeróbek to w sumie ciężko coś zrobić bo to auto rodziców a oni stawiają na komfort raczej jedyne rzeczy jakie planuje to wrzucenie ładniejszych kierunków (srebrne bo te jakoś kojarzą mi się ze starszymi autami:) ) i jeśli kiedyś kasiorka pozwoli to jakieś ładne felgi
Recommended Posts