MarLozTV Opublikowano 22 Maja 2019 Opublikowano 22 Maja 2019 Witam, jest to mój pierwszy temat na tym forum jeśli w złym dziale piszę to przepraszam, jeśli juz taki temat na tym forum jest to również przepraszam ale nie znalazłem a chodzi mi o: Mam oryginalne radio z systemem mmi 3g high i mój problem polega na tym że gdy wyciągnę kluczyk ze stacyjki i chce słuchać muzyki radio gra 5 min potem się wyłącza i muszę włączać przyciskiem radio ono gra znowu 5 min i znowu się wyłącza w ustawieniach nie ma nic na ten temat podpinałem się komputerem VCDS ale tez nie mogłem znaleźć nic na ten temat a nie chciałem zmieniać opcji których nie rozumiem aby nic nie popsuć i tu moje pytanie może ktoś bardziej doświadczony mi pomoże czy da się ustawić aby to radio grało dłużej gdzie ta opcje znaleźć cy to w ustawieniach czy to w VCDS ? z góry dziękuję POZDRAWIAM.
Dev Opublikowano 22 Maja 2019 Opublikowano 22 Maja 2019 Ustawia się to w ukrytym Menu, ale gdzie dokładnie to nie pamiętam
MarLozTV Opublikowano 23 Maja 2019 Autor Opublikowano 23 Maja 2019 20 godzin temu, Dev napisał: Ustawia się to w ukrytym Menu, ale gdzie dokładnie to nie pamiętam szukałem w tym zielonym menu lecz tez nie mogłem tego znaleźć czytałem gdzieś na forum że przez vcds da sie to zmienić ale nie napisali gdzie
MarLozTV Opublikowano 6 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2019 Nikt nie interesował się tym ? nikt nie umie pomóc ?
skoffice Opublikowano 6 Czerwca 2019 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Znalazłem coś takiego może pomoże ? To increase radio play time after car is turned off: In the Hidden Menu: From the main screen select 'onofftimer', set 'Standby delay'. The maximum value is 30 minutes. 1
MarLozTV Opublikowano 13 Września 2019 Autor Opublikowano 13 Września 2019 W dniu 6.06.2019 o 23:07, skoffice napisał: Znalazłem coś takiego może pomoże ? To increase radio play time after car is turned off: In the Hidden Menu: From the main screen select 'onofftimer', set 'Standby delay'. The maximum value is 30 minutes. Super dziękuje temat można zamknąć dziękuje za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi