sonys311 Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 Witam posiadaczy mam problem z tymi błędami generalnie trochę się zaglebilem w necie i jest to przyczyną sondy, wtryskiwaczy paliwa i katalizatora, Pytanie czy rozsądnie by było pojechać do mechanika żeby wymienił owe części czy jest to wina czegoś innego byłbym wdzięczny za odpowiedź ponieważ zamierzam się do wymienienia tych części i z tad pytanie czy warto i potrzeba a może ktoś miał podobnie i wie jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
Rob@k Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 Pierwsze to katalizator ducha wyzioną. Mam taki sam błąd.
przem8 Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 Często te błędy towarzyszą źle wystrojonemu lpg.
sonys311 Opublikowano 27 Maja 2019 Autor Opublikowano 27 Maja 2019 (edytowane) No właśnie dawno temu nie miałem robionego przeglądu gazu, no ale czy te błędy wskazują na poważna usterkę?? Edytowane 27 Maja 2019 przez sonys311 Nie dokincxylem
przem8 Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 Pomijając lpg to może być wina sondy, przepływki, nieszczelność, uszkodzony kat. Uboga mieszanka, zwłaszcza na lpg, może doprowadzić do wypalenia gniazd. Zrób logi statyczne i dynamiczny na benzynie 2+7 za pomocą vaga to Ci więcej powiem
Rekomendowane odpowiedzi