słodziag Opublikowano 29 Maja 2019 Opublikowano 29 Maja 2019 Witam. Jakiś czas temu postanowiłem wymienić niefabryczne radio na concert II. Problem polega na tym że przed wymianą działały wszystkie głośniki a po wymianie działa tylko przód. Dodatkowo nie działa podświetlenie przycisków, radio wyłącza się samo po godzinie i nie pokazują się informacje na fisie. Po podłączeniu wszystkiego zostają 2 wolne miejsca na kostki (strzałki). Nie mam pojęcia czy coś ma do nich jeszcze wchodzić. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuje i pozdrawiam
Szarik Opublikowano 1 Czerwca 2019 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Wystarczy poszukać było wielokrotnie na forum o tym.Brakuje górnej wtyczki która odpowiada za podświetlenie i działanie tylnych głośników
słodziag Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2019 (edytowane) W dniu 1.06.2019 o 20:43, Szarik napisał: Wystarczy poszukać było wielokrotnie na forum o tym.Brakuje górnej wtyczki która odpowiada za podświetlenie i działanie tylnych głośników Czy to jest w ogóle możliwe żeby samochód z końcówki 2004 nie posiadał tej 3 wtyki ? Chociaż w sumie jak go kupiłem to byl z nieoryginalnym radiem mogło być coś robione...... Edytowane 4 Czerwca 2019 przez słodziag
bobikos Opublikowano 5 Czerwca 2019 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Oczywiście że możliwe. Masz auto z wiązką pod niefabryczne radio. Podobny temat poniżej, masz opisane co należałoby dołożyć żeby concert zaczął działać poprawnie.
słodziag Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2019 A czy ten moduł rozwiązałby problem chociaż tych "uśpionych" tylnych głośników ? https://allegro.pl/oferta/modul-audi-a3-a4-a6-a8-tt-tylne-glosniki-subwoofer-6579006153
bobikos Opublikowano 11 Czerwca 2019 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Ale uparty jestes. To moduł nie jest dla Ciebie. Gdy ktoś ma fabrycznie instalację pod radio concert a wklada niefirmowe to wtedy może wykorzystać ten moduł. Ty masz sytuację odwrotną.
Rekomendowane odpowiedzi