krzychuziom Opublikowano 5 Czerwca 2019 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Witam, Panowie sprawilem sobie piękna atrapę z s line , teraz kwestia zderzaka , moje pytanie czy halogeny są takie same ? Czy zaślepka na ucho do holowania jest taka sama ? I jakie numery Mają kratki przy halogenach, czy coś więcej trzeba zmienić? Czy tylko to co napisałem? Dzięki za pomoc
Rob@k Opublikowano 5 Czerwca 2019 Opublikowano 5 Czerwca 2019 (edytowane) Halogeny takie same. Tu masz wszystko Edytowane 5 Czerwca 2019 przez Rob@k
krzychuziom Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2019 Kierownice do intercoolera tez trzeba zmienić ? jak z zaślepką ucha do holowania ?
Rob@k Opublikowano 5 Czerwca 2019 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Kierownice zmienić, albo nożyk do tapet i dociąć te co masz. Zaślepka też powinna pasować, ale nie mam pewności. Jutro mój zderzak wraca z lakierni to sprawdzę.
krzychuziom Opublikowano 12 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2019 Rob@k a masz może nr kierownicy do intercoolera ? bo kumpel mi sprawdził i do 2.0 TDI powinna być 8E0 117 335 N
Rob@k Opublikowano 12 Czerwca 2019 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Tak to ten nr. Zaślepka pasuje ze starego zderzaka.
Rekomendowane odpowiedzi