Piotr920310 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Witam. Audi A4 b6 2.0 Alt 2001. Od jakiegoś czasu zaobserwowałem dziwny dźwięk silnika... brak błędów.. Wklejam film Pana z klubu bo mam dokładnie to samo co na filmie..
przem8 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Nic dziwnego tu nie słychać prócz charakterystycznego odgłosu paska rozrządu, który trafia się po montażu zestawu INA oraz cykanie zaworka węgla aktywnego.
Piotr920310 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2019 3 minuty temu, przem8 napisał: Nic dziwnego tu nie słychać prócz charakterystycznego odgłosu paska rozrządu, który trafia się po montażu zestawu INA oraz cykanie zaworka węgla aktywnego. Czyli wydaje Ci się że wszystko ok i nie ma co sobie szukać ?
przem8 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Może na żywo coś innego wyłapujesz ale dla mnie nic strasznego tu nie słychać.
Piotr920310 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2019 Spróbuję jutro nagrać jak to u mnie wygląda i podeślę.
Rekomendowane odpowiedzi