maniekkg Opublikowano 14 Czerwca 2019 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Witam, mam taki problem klimatronik jedno strefowy, włączone auto i wszystko śmiga, chciałem zmienić na ustawienie ręczne moc nadmuchu i gdzie ma dmuchać, i nie mogę zmienić, dioda sie na guzikach zapala po czym gaśnie i dalej chodzi tylko AUTO, a i na monitorze też nie pokazuje nic, czyli tych okienek od predkości nadmuchu czy ustawień nogi, szyba itd. Bardzo proszę o pomoc, czy mogło się coś rozkodować
wrclaguna Opublikowano 15 Czerwca 2019 Opublikowano 15 Czerwca 2019 PODPINAŁES KOMPA ? jakie błedy w 08 klima ?
maniekkg Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2019 4 godziny temu, wrclaguna napisał: PODPINAŁES KOMPA ? jakie błedy w 08 klima ? Zaraz to zrobie i dam znać
maniekkg Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2019 2 godziny temu, maniekkg napisał: Zaraz to zrobie i dam znać No i błendów zero, ale doszedłem do tego co to było w kodowaniu bit 4 był odznaczony, no i chyba z mojej winy ? bo z miesiąc temu cos tam grzebałem i pewnie to odznaczyłem a ze jeździłem cały czas na AUTO to nie zauważyłem zaznaczyłem go z powrotem i wszystko wróciło do normy Wielkie dzieki za chęci wrclaguna ? no i oczywiście doszedłem do tego dzieki twoim wpisom na forum ?
Rekomendowane odpowiedzi