/dev/null Opublikowano 29 Czerwca 2019 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Witam, Podczas przyspieszania z butem w podłodze czuć falowanie, czasem lekkie szarpanie. Dzieje się tak tylko podczas mocnego przyspieszania (pełny gaz). Czytałem że to może być N75, czy można go w ciemno wymieniać? Logi: Podejście #1 VAG/VCSD Log VAGLOGGER.APPHB.COM Podejście #2 VAG/VCSD Log VAGLOGGER.APPHB.COM
przem8 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Szukaj nieszczelności w podciśnieniach i podmień n75 jak masz możliwość. Doładowanie strasznie faluje.
/dev/null Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2019 Niestety na podmianę nie mam szansy, mechanikiem nie jestem a okolicy n75 nie znajdę
przem8 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Opublikowano 30 Czerwca 2019 4 godziny temu, /dev/null napisał: Niestety na podmianę nie mam szansy, mechanikiem nie jestem a okolicy n75 nie znajdę To zamów ori na alledrogo i najwyżej zwrócisz w przeciągu dwóch tygodni jak to nie to, tylko wybierz tą aukcję gdzie jest bezpłatny zwrot Wymiana jest prostsza od budowy cepa ?
Rekomendowane odpowiedzi