Dabro Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Witam, Panowie u mojego ojca w Audi A4 ajm 2000r. jest uszkodzona pompa paliwa w baku. Objawia sie to szarpaniem przy dynamiczniejszym przyśpieszaniu. Nigdzie nie moge znalezc tej pompki początek numer to 8DO 906. Moze ktos ma na zbyciu cos takiego albo ma namiaru na jakiegos ajma na części. Prosze o pomoc. Pozdrawiam
grzanek85 Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Ta pompka raczej nie powinna powodować takich objawów. Jak stwierdziliście jej uszkodzenie ?? Zalejcie paliwko pod korek wtedy będzie wiadomo czy pompka.
Dasiek Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 bylo juz sporo tematow kolega wyzej ma racje zalej na conajmniej 3/4 balu i zobacz czy nie odczujesz roznicy
boseron Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 tez mi sie wydaje ze to nie wina pompki
Dabro Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Opublikowano 14 Marca 2009 Wina pompki bo ja mam ajma tyle ze w sedanie ten sam rocznik i zamieniliśmy pompki i było ok wiec na 100% pompa. Gdzie te ustrojstwo dostać? w ASO powiedzieli 1926 zł CHORE
Rekomendowane odpowiedzi