DariuszKaron Opublikowano 2 Lipca 2019 Opublikowano 2 Lipca 2019 (edytowane) Witam, od jakiegoś czasu borykam się z problemem skaczacej dość wysoko temperatury, czasem wskaźnik leci pod 130 stopni, przeważnie pomagało zgaszenie silnika i ponowne odpalenie, zauważyłem też nienaturalnie długo pracująca chłodnice po zgaszeniu silnika. Ale też podczas tejże awarii chłodnica nie koniecznie chce się załączyć, wstawię fotki temperatury i alarmu jaki wyskakuje. Pomóżcie ? Edytowane 2 Lipca 2019 przez DariuszKaron
przem8 Opublikowano 2 Lipca 2019 Opublikowano 2 Lipca 2019 Wentylatory nie pracują w ogóle podczas pracy silnika jak już osiągnie około 100stopni? Pasuje odczytać też błędy i porównać wskazania czujnika g62 z g2 na vagu.
DariuszKaron Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Opublikowano 2 Lipca 2019 Pracują normalnie, ale po zgaszeniu albo jadą z 15 minut non stop albo w ogóle wyłączają się natychmiast
przem8 Opublikowano 2 Lipca 2019 Opublikowano 2 Lipca 2019 Możliwe, że masz uszkodzony czujnik na dole w chłodnicy i sprawdź to co napisałem.
DariuszKaron Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Opublikowano 2 Lipca 2019 Właśnie pytałem ludzi którzy mieli choćby ogólnie mówiąc Audi a4 nie mówię tu o konkretnej wersji, mówili że właśnie jak takie coś się działo to dolny czujnik do wymiany był, już znalazłem taki do zakupu także będę działał.
Rekomendowane odpowiedzi