Gość ?ukaszA4 Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Witam padł mi komputer sterujący w mojej audi... Mechanior u którego byłem na VAG-U powiedział ze po wymianie będę musiał przeprogramować immobiliser... Proszę o podpowiedz czy mógłbym to sam zrobić? Pozdrawiam[br]Dopisany: 13 Marzec 2009, 15:34_________________________________________________Dodam ze zamówiłem kabelek do samochodu i wiem ze jest w VAG taka opcja tylko nie wiem czy sam sobie z tym poradze...
domjenick Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 o ile dobrz pamietam do robienia czegokolwiek z immo,bedziesz potrzebowal loginu,inaczej nawet nie wejdziesz w adaptacje
tomserwis Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Trzeba zrobić dopasowanie immo. do sterownika.
Gość ?ukaszA4 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 to wiem kolego pewnie bez wizyty u mechanika sie nie obedzie
demoralizator Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 było na forum jak dopasować sterownik do immo i wcale nie potrzebujesz pinu tylko opcji szukaj;) ale to dopiero jak będziesz miał kabelek
domjenick Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 tu masz procedure http://www.ross-tech.com/vag-com/cars/immobilizer2.html
Gość ?ukaszA4 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Dzieki za podpowiedz teraz tylko czekać na kabelek i działać... Miej wiecej wiem o co chodzi tylko z tego co wynika to będę musiał chyba użyć [25 Immobilizer] bo w mojej A4 jest chyba oddzielny immo. pozdrawiam
domjenick Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 poczutaj tez ten watek http://www.a4-klub.pl/smf/immobilizer-t2784.0.html;topicseen moze Ci sie tez przyda...
Rekomendowane odpowiedzi