Daskets Opublikowano 9 Lipca 2019 Opublikowano 9 Lipca 2019 Witam. Pisze do was z takim nietypowym pytaniem gdyż ciężko mi dostać ładne wnętrze do swojego cabrio, a mianowicie Czy tapicerka od S5 coupe będzie pasowała mi do a4 b7 cabrio rocznik 2007 2.0 tfsi Głównie chodzi o tylną kanapę czy da radę to w jakiś sposób spasować zmienic jakoś zaczepy. Czy ktoś wykonywał coś w podobie albo ma doświadczenie? Pozdrawiam
BeyerBrown Opublikowano 9 Lipca 2019 Opublikowano 9 Lipca 2019 Moim zdaniem nie podejdzie, albo wyjdzie ostra rzeźba
Daskets Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Opublikowano 10 Lipca 2019 Boczków i reszty nie muszę ruszać najbardziej mi zależy na kanapie tylnej i zagłówkach oraz oparciu . Bo fotele na 90% wejdą przednie . A standardowe od a4 mi się średnio podobają nie mają tego czegoś w sobie więc mam nadzieję że uda się to jakoś spasować
BeyerBrown Opublikowano 11 Lipca 2019 Opublikowano 11 Lipca 2019 (edytowane) Półkubełki nie podobają Ci się? Mnie tam pasowały... Standardowe naleśniki z kolei to rzeczywiście stołki... Edytowane 11 Lipca 2019 przez BeyerBrown
Rekomendowane odpowiedzi