Snak123 Opublikowano 16 Lipca 2019 Opublikowano 16 Lipca 2019 Witam mam takie pytanko bo dostalem od kumpla zawor blow off turbo works i mam problem z montarzem , Mianowicie jeśli podepne go do węza od intercoolera i zaślepie w nim 2 wyjście które idzie rura z dolotu turbiny to auto robi pss ale po ruszeniu auto gaśnie . jęsli podepne ten waz auto zachowuje się normalnie ale pss juz nie slychac . Mogłby ktoś pomuc jak to ewentualnie założyc bez falowania obrotów dodaje fotki
grubcio1980 Opublikowano 17 Lipca 2019 Opublikowano 17 Lipca 2019 W naszych silnikach to zło. Nie zakładaj tego
Snak123 Opublikowano 21 Lipca 2019 Autor Opublikowano 21 Lipca 2019 W dniu 17.07.2019 o 15:58, grubcio1980 napisał: W naszych silnikach to zło. Nie zakładaj tego Tak myślałem dlatego założyłem ori
Rilisekkk Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Heh a który z piszących tutaj miał lub ma taki zawór?? No właśnie. A co do kolegi to górę zaworu masz regulowana zależności czy chcesz mieć psss od 2 tys obrotów bądź od 4 tys, zapewne masz zawór na maxa skręcony, ja mam blow i działa poprawnie bez żadnych problemów.
Rilisekkk Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 a co do montażu to ten wąż co jest po prawej na 2 zdj idzie do boku zaworu a po lewej do dołu.
Rekomendowane odpowiedzi