Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Nie mogę otworzyć tylnych prawych drzwi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie mam taki mały problem niemoge otworzyć tylnych prawych dzwi niewiem czemu mam cetralny zamek ale dzwi sa cagle zamkniete próbowałem juz od srodka za cypelek i nic nieda sie wogule otworzyć !

Moze ktos wie jak sie tyk zając ??? Co zrobic i od czego wogule zacząć ???

Dziekuje Za Pomoc

Pozdrawiam......

* uzupełnij proszę poprawnie symbol silnika w profilu - Łukasz

Opublikowano

kolego miałem tak w passacie z 98 r jak sie robiło zimno to tylne drzwi nie otwierały się do samej wiosny/i to tylko jedne

czytałem o tym że to ich taka wada - jak sie zrobilo ciepło było git :hi:

Opublikowano

Kolego ja miałem to w passku b5... zablokowały mi się tylne lewe drzwi oraz bagażnik... o ile do bagażnika się dostałem od środka, zdjąłem tapicerke i jakoś odblokowałem klape, to z drzwiami mordowałem się kilka dobrych dni. Mechanicy i elektrycy kazali mi zrywać tapicerkę i próbować wyłamywać zamek. Boczek zdjąłem bez większych problemów bez uszkodzenia go, zlokalizowałem wiązkę idącą do centralnego, przeciąłem dwa kabelki i dałem do nich 12V. Na początek spróbuj zrzucić linkę z klamki a jak to nie pomorze to instrukcja z forum passata:

Jak zamek nie póści po zrzuceniu linki,to podłącz 12V pod kable idące bezpośrednio do zamka.Ich kolory to niebiesko-czarny i zielono-czarny + najpierw do jednego(pociągnij za klamke) jak nie otworzysz drzwi to daj + do drugiego
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...