Jump to content
IGNORED

[B5 AFN] Srebrny avant 96 rok - alu 16" , nowe lampki , gril bez znaczka :)

Recommended Posts

Guest jaarek_dpl
Posted

Witam :naughty:

chciałbym przedstawić moją :a4fan: której to posiadaczem jestem od dnia 13 stycznia 2009 roku :gwizdanie: silniczek AFN - 110 KM póki co jest nie narzekam chociaż wcześniejsze autko miało 286 KM :kox: silnik elastyczny i w dobrym stanie chociaż na 5. biegu powyżej 3. tyś. obrotów wyłącza się turbo ale mniejsza z tym :chytry: ,

auto z 1996 roku na opcji ma climatronic , 4 x elektryczne szyby , 2 x elektryczne lusterka , elektryczna regulacje wysokości świateł , centralny zameczek , wspome (jak chyba każde :a4fan:)

w dniu zakupu wyglądało tak (stalowa felga której nie widać) :

20090113813.th.jpg

pierwszą dokonaną przeze mnie zmianą były alu rameczki :tongue4:

17412655.th.jpg

następnie zakup w promocyjnej cenie alu 16" :gwizdanie:

20090123822.th.jpg

a tu już mała deszczowa przymiarka felg ale tylko z lewej strony

20090307901.th.jpg

później już tylko wymiana opon na te która zostały po poprzednim aucie, te aktualne na alu za niski profil niestety :wallbash: i teraz wygląda to tak :

20090314906.th.jpg

w planach soczewka, xenon 6000 oraz gril bez znaczka :) czarne szyby a na przyszły rok 19" obuwie :cool: pozdrawiam :kox:

Posted

wygląda ładnie w tych butach... :good:

Posted

całkiem fajne felgi na zimę :)

na lato min 18-19 :naughty:

Guest jaarek_dpl
Posted

no miało być więcej cali ale plany się zmieniły mieszkanko itd :rolleyes: ale powoli, sukcesywnie :gwizdanie: no chyba, że ktoś by chciał się zamienić na fele i da mi większe :polew::kox:

Posted

He he ja przez mieszkanko też musiałem zrezygnować z bardzij ambitnych planów.... ale mieszkanko to mieszkanko :good:

Posted

Mi się nie widzą te alu :confused4: zbyt małe jak na ten wzorek :decayed: Poza tym strasznie wystają za błotnik - wiesz że policja się może czepiać? Chyba że planujesz błotniki poszerzyć? No i wg mnie zbyt wysoko stoi, gleba potrzebna :rolleyes:

Ogólnie autko ok, lampy tył poliftowe :good: Jeszcze przód soczewka i będzie super. Chcesz zakładać xenon to myśl też o spryskiwaczach lamp...

Guest jaarek_dpl
Posted

niestety aktualnie na lepsze fele kasy nie ma :gwizdanie: co do obniżania to nic póki co nie ruszam bo w planach jest gwint także poczekam trochę :cool1: a poszerzać błotników nie będę niech wystaje :) miałem kiedyś xenon bez spryskiwaczy i nikt się nie czepiał , małe miasteczko i kontroli to tu raczej nie ma hehh :evil:

Posted

miałem kiedyś xenon bez spryskiwaczy i nikt się nie czepiał , małe miasteczko i kontroli to tu raczej nie ma hehh :evil:

Też tak myślałem przez 0,5 roku :decayed: aż pewnej soboty późną porą (zabieramy dowodzik i proszę sobie lawetę wzywać :ranting1: ) :wallbash: Tylko w sumie to nie było w małym miasteczku... :decayed: I zbieraj kasę na większe fele :wink4:

Guest jaarek_dpl
Posted

felga większa, gwint, xenon, soczewa, ledy (jak wyprodukują jakieś fajne na tył) to obowiązkowo będzie zapewniam :przebiegly: a co później to się zobaczy jeszcze :) plany są :cool1:

Guest jaarek_dpl
Posted

wyciągnięcie zegarów, rozebranie, założenie ramek, złożenie zegarów i włożenie na miejsce jakieś 20 minut :) bez pośpiechu, sama przyjemność :kox:[br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 01:34_________________________________________________nowe lampki dzielone DEPO + kierunki DEPO i gril bez znaczka i tak mi się podoba :):hi:

94008562.th.jpg

83857642.th.jpg

96127430.th.jpg

Posted

Mi się nie widzą te alu :confused4: zbyt małe jak na ten wzorek :decayed: Poza tym strasznie wystają za błotnik - wiesz że policja się może czepiać? Chyba że planujesz błotniki poszerzyć? No i wg mnie zbyt wysoko stoi, gleba potrzebna :rolleyes:

Ogólnie autko ok, lampy tył poliftowe :good: Jeszcze przód soczewka i będzie super. Chcesz zakładać xenon to myśl też o spryskiwaczach lamp...

i poziomowaniu :gwizdanie:

Guest jaarek_dpl
Posted

sprysków nie ma i nie będzie tak samo poziomowania :) póki co chciałem sprzedać fele i kupić lekko większe :) xenon odkładam na później :gwizdanie:

Guest jaarek_dpl
Posted

grill jest firmy JOM :) teraz się troszkę wyróżniam od innych A4 grillem i znajomi poznają z daleka :D:cool1:

parę wczorajszych foteczek ;)

22971298.th.jpg

76075621.th.jpg

87981581.th.jpg

43141006.th.jpg