maciej_123 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Witam, Prosze o wskazanie miejsca umieszczenia podejżanego czujnika: 1217-side airbag igniter - drive side rear G199 ressistance to high sporadyczny tył od strony kierowcy... i co dalej (; dziekuje za podpowiedzi [br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 22:21_________________________________________________Czy ktoś sie zlituje i mi pomoże (;
combat Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 witam a ktora to bedzie wtyczka,jaki kolor??znalazlem trzy wtyczki i nie wiem ktora laczy poduche. vagiem nie moge wykasowac tego bledu tzn kasuje ale pojawia sie od raz.
wojtekce Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 porozpinaj wszystkie popraw połączenia zepnij i skasuj błędy
maciej_123 Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Opublikowano 29 Marca 2009 ja również dziekuje za pomoc , u mnie również pomogło (; Pozdrawiam
wilis72 Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 U mnie wyskoczył podobny błąd. Nie do usunięcia Vagiem. Po sekundzie pojawia się ponownie. Wczoraj czyściłem styki aibaga pasażera. Dzięki forum dowiedziałem się, że mam jeszcze poduszki boczne (takie małe skórzane wszywki na boku fotela z napisem AIRBAG). Albo Helmut wymieniał fotele albo zainwestował przy zakupie. Nie wiem tylko czy się cieszyć czy martwić, bo błąd cały czas jest i mnie wk...... ta kontrolka. Wcześniej przez około miesiąc po zakupie było OK. Nadmieniam, co pewnie ma znaczenie, że autko użytkuję na spółę z żoną dlatego fotel kierowcy jest przesuwany 3 razy dziennie. Jak dostać się do tych złącz pod fotelem, aby je doprowadzić do porządku?
odzim Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 wyjmmij fotel , nie jest trudno
wilis72 Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 wyjmmij fotel , nie jest trudno Przeczyściłem styki bez wyciągania fotela. Błąd udało się wykasować vagiem i póki co się nie pojawia. Wielkie dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi