maciej_123 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Witam, Prosze o wskazanie miejsca umieszczenia podejżanego czujnika: 1217-side airbag igniter - drive side rear G199 ressistance to high sporadyczny tył od strony kierowcy... i co dalej (; dziekuje za podpowiedzi [br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 22:21_________________________________________________Czy ktoś sie zlituje i mi pomoże (;
combat Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 witam a ktora to bedzie wtyczka,jaki kolor??znalazlem trzy wtyczki i nie wiem ktora laczy poduche. vagiem nie moge wykasowac tego bledu tzn kasuje ale pojawia sie od raz.
wojtekce Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 porozpinaj wszystkie popraw połączenia zepnij i skasuj błędy
maciej_123 Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 ja również dziekuje za pomoc , u mnie również pomogło (; Pozdrawiam
wilis72 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 U mnie wyskoczył podobny błąd. Nie do usunięcia Vagiem. Po sekundzie pojawia się ponownie. Wczoraj czyściłem styki aibaga pasażera. Dzięki forum dowiedziałem się, że mam jeszcze poduszki boczne (takie małe skórzane wszywki na boku fotela z napisem AIRBAG). Albo Helmut wymieniał fotele albo zainwestował przy zakupie. Nie wiem tylko czy się cieszyć czy martwić, bo błąd cały czas jest i mnie wk...... ta kontrolka. Wcześniej przez około miesiąc po zakupie było OK. Nadmieniam, co pewnie ma znaczenie, że autko użytkuję na spółę z żoną dlatego fotel kierowcy jest przesuwany 3 razy dziennie. Jak dostać się do tych złącz pod fotelem, aby je doprowadzić do porządku?
wilis72 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 wyjmmij fotel , nie jest trudno Przeczyściłem styki bez wyciągania fotela. Błąd udało się wykasować vagiem i póki co się nie pojawia. Wielkie dzięki.
Recommended Posts