cagan13 Opublikowano 2 Września 2019 Opublikowano 2 Września 2019 Czesc, Jedno pytanie?" jak sie sprzedaje obecnie na rynku " B7 1,9 tdi combi BRB 2007? Dlaczego was o to pytam, bo oglosilem 2 miesiace temu i mialem 2 telefony, moze to tak jest? przyznam sie, ze 5 lat nie mialem okazji nic sprzedawac. dzieki i pozdrawaim Seredecznie Dawid
Adam87 Opublikowano 3 Września 2019 Opublikowano 3 Września 2019 Może pieniądze jakie chcesz za auto są za wysokie..
Tomafx Opublikowano 25 Września 2019 Opublikowano 25 Września 2019 Może dlatego, że Janki kupują b8, które są już bardzo tanie a później płaczą, że audi się psuję. B7 jak nie masz tanio i dobrze podrobionej to ciężko sprzedać w normalnej cenie.
tobias Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 swoją b7 brb sedan wystawiałem tu na forum 3 tyg temu, zresztą jeszcze jest ogłoszenie to można sobie zerknąć, sprzedana po 5 dniach za 21200zł, a 3 lata temu dałem 26 także uważam że nie straciłem. aktualnie kupiłem b8 i powiem tak jak na koniec 2011r może od handlarza kupiłbym za 2 tysiące taniej ale tu mam od prywatnej osoby, jeździła 3 lata, OC do maja 2020, szyby przyciemnione, dojazdówka gratis, hak westfalia, opony x4 nowe 18cali, także dobre wzorowo utrzymane auta od prywatnej osoby cenią się i tyle w temacie.
granatowy Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 W dniu 2019-09-25 o 21:39, Tomafx napisał: Może dlatego, że Janki kupują b8, które są już bardzo tanie a później płaczą, że audi się psuję. Kto dokładnie ?
audiaudi Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Godzinę temu, granatowy napisał: Kto dokładnie ? On, sam szuka W dniu 25.09.2019 o 21:39, Tomafx napisał: Może dlatego, że Janki kupują b8, które są już bardzo tanie a później płaczą, że audi się psuję. Tzn mają nie kupować, bo są tanie? Czy mają brać te najdroższe? Jaką masz gwarancje że one są lepsze? Nie takie perły tu szły za kokosy.
Rekomendowane odpowiedzi