artim Opublikowano 13 Września 2019 Opublikowano 13 Września 2019 (edytowane) Witam! To pochwale się i ja Nowy nabytek... S4 B7 Manual 2006. Przebieg 168 tys km - nie kręcony. Wyposażenie dodatkowe: - RNS-E - grzane fotel tył + przód - bixenon - lusterka składane + fotochrom x3 - pamięć foteli - Bose - rolety w drzwiach - parktronic tył itd... Edytowane 14 Września 2019 przez artim 1
Adam87 Opublikowano 13 Września 2019 Opublikowano 13 Września 2019 No piękna eSka? Gratulacje Jest już prawie Full 1
Rob@k Opublikowano 14 Września 2019 Opublikowano 14 Września 2019 Ładna. Adam prawie robi wielka różnice. Zawsze się coś znajdzie do wsadzenia? 1
artim Opublikowano 14 Września 2019 Autor Opublikowano 14 Września 2019 Jedynie czego mi brakuje to zestaw głośnomówiący bluetooth... no i możne podłokietnik by się przydał...
Adam87 Opublikowano 14 Września 2019 Opublikowano 14 Września 2019 3 godziny temu, Rob@k napisał: Ładna. Adam prawie robi wielka różnice. Zawsze się coś znajdzie do wsadzenia? Dlatego nie napisałem, że Full 1 godzinę temu, artim napisał: Jedynie czego mi brakuje to zestaw głośnomówiący bluetooth... no i możne podłokietnik by się przydał... A po zestawie bluetooth jeszcze tylko too... a potem jeszcze tylko tamto... itd Ale dobrze, w końcu to rzecz w której przebywamy... także życze masę modów
Rekomendowane odpowiedzi