Tas2die4 Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Witam! Czy ktos moze mi podac dokladne wymiary (co do mm, najlepiej z etki moze jak sie da) emblematu OOOO z przedniego grilla w A4 B6?? Chce znalezc na Allegro,ale potrzebuje dokladny wymiar,a ja jak mierze to ciagle inny wynik mi wychodzi A calego grilla kupowac dla emblematu nie chce :gwizdanie:
lyku23 Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 wymiarow Ci nie podam bo nie znam, ale z tego co sie orientowalem to nie oplaca sie kupowac emblematow na allegro, gdyz w ASO sa zazwyczaj tansze znaczek na przod w ASO to koszt 73,- lub 83,- pln (dokladnie nie pamietam). Mysle, ze lepiej kupic nowy w ASO niz nabijac kase zlodziejaszka, ktorzy przez allegro sprzedaja zdobyte w nocy fanty.
Tas2die4 Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Opublikowano 18 Marca 2009 Myslalem,ze drozsze beda, wiec chyba przejde sie do ASO
Flyer Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Ja mam stary seryjny grill gdzies... tylko nie wiem, czy bedze mi sie chcialo go wysylac
Rekomendowane odpowiedzi