Wingare Opublikowano 30 Września 2019 Opublikowano 30 Września 2019 (edytowane) Hej Przekopałem: Jak widać trochę tego jest. Niestety wszędzie napisane połowicznie, lub tak jakby autor odpowiedzi zakładał, że wszyscy wszystko wiedzą i wystarczy 'napomknąć' odpowiedzią, a nie tłumaczyć. Mi również zależy na wymianie wydechu, dyfuzora i zderzaka, dlatego chciałbym nie wtopić. Czytając i wyciągając wnioski wypisałem to co poniżej, poprawcie mnie jeśli trzeba: Zderzak sline 1. Dyfuzor sline pasuje tylko do zderzaka sline (chyba, że robimy własne przeróbki) 2. Dyfuzor non-sline pasuje tylko do zderzaka non-sline (chyba, że robimy własne przeróbki) 3. Zderzak sline przedlift pasuje tylko do samochodu przedliftowego, obojętnie czy sline czy non-sline 4. Zderzak sline polift pasuje tylko do samochodu poliftowego, obojętnie czy sline czy non-sline 5. Zderzak non-sline przedlift pasuje tylko do samochodu przedliftowego, obojętnie czy sline czy non-sline 6. Zderzak non-sline polift pasuje tylko do samochodu poliftowego, obojętnie czy sline czy non-sline. 7. Część z sedana pasuje tylko do sedana, część z avanta tylko do avanta zachowując punkty wyżej. @edit Co do dopasowaniem do klapy bagażnika? @edit2 Co to jest dokładnie za oznaczenie - 8K5, 8K, 8K9..? Oznaczenie silnika? Jeśli tak, to jest jakaś różnica między zderzakami (bez dyfuzora) pomiędzy nimi? W książeczce mam oznaczenie 8K5, niestety szukająć zderzaka to widzę same 8K9.. Zderzak sline (rant nad dyfuzorem): Zderzak non-sline (bez rantu): Edytowane 30 Września 2019 przez Wingare
Rekomendowane odpowiedzi