Amigo33 Opublikowano 8 Października 2019 Opublikowano 8 Października 2019 Witam, zamula mi autko,....wiem, że wtyczki w jednej lub dwóch cewkach są popękane, przy okazji, jak będę robił wtyczki zastanawiam się nad zmianą cewek, na cos lepszego, mam mieszankę, oryginał , jakaś NKG, nie wiem teraz dokładnie, czy zmiana cewek coś da? Chodzi mi o to, czy duża róznica jest jak założe np. BERU zse051 i czy te pasuja do każdego silnimka, ja mam AMB....zmiana kostek i tak mnie czeka.... Dzięki za odpowiedź, jest gdzieś wykaż jakie cewki pasuja do jakiego silnika??
Amigo33 Opublikowano 22 Października 2019 Autor Opublikowano 22 Października 2019 Jakoś cicho, a jest gdzieś na forum schemat instalacji pod cewki z kolorami i pinami??
AndrzejK. Opublikowano 22 Października 2019 Opublikowano 22 Października 2019 Wymiana cewek da to,że będzie lepsza iskra na świecy, tak ogólnie zakładając,że stare są sprawne.... W mojej opinii jeżeli wymiana cewek to tylko na Beru. Zgodność jakie mają być sprawdzisz bez problemu po numerze VIN.
Amigo33 Opublikowano 24 Października 2019 Autor Opublikowano 24 Października 2019 Nie będzie zgodności bo daję z innego silnika, więc potrzebuje schematu, aby to wszczepić...
Rekomendowane odpowiedzi