AudiAvant20001 Opublikowano 8 Października 2019 Opublikowano 8 Października 2019 (edytowane) Witam, posiadam Audi a4 b5 1.9 TDI AJM rocznik 2001. Z weza ktory dochodzi z nagrzewnicy do bloku silnika wylewa sie plyn chlodniczy gdyz jest dziurawy. Waz jest na zlaczce do krocca zdj podane nizej. Czy ktos wie jak sie ta zlaczke wypina. Ten metalowy przewodzik ze zlaczki zdjalem, lecz zlaczka nie schodzi, co trzeba jeszcze klikmac lub ruszy aby to sciagnac? Z gory pozdrawiam Edytowane 8 Października 2019 przez AudiAvant20001
sitar Opublikowano 8 Października 2019 Opublikowano 8 Października 2019 Rozumiem że chcesz zdjąć przewód z króćca? Jeśli tak to wyjmujesz tylko tą metalową sinkę i musi zejść 1
AudiAvant20001 Opublikowano 8 Października 2019 Autor Opublikowano 8 Października 2019 15 minut temu, sitar napisał: Rozumiem że chcesz zdjąć przewód z króćca? Jeśli tak to wyjmujesz tylko tą metalową sinkę i musi zejść Zdjalem ja, a zlaczka ani rusz. Ciagnalem ja w dol i zero reakcji.
sitar Opublikowano 8 Października 2019 Opublikowano 8 Października 2019 Rozumiem że ta spinka zdjęta.Trzeba dobrze poruszać dokoła i musi zejść 1
AudiAvant20001 Opublikowano 8 Października 2019 Autor Opublikowano 8 Października 2019 2 minuty temu, sitar napisał: Rozumiem że ta spinka zdjęta.Trzeba dobrze poruszać dokoła i musi zejść Tak, spinka zeszla cala. No coz jutro po pracy zejde, i nia mocno poruszam. W takim razie do uslyszenia i dziekuje za podpowiedzi ?
sitar Opublikowano 8 Października 2019 Opublikowano 8 Października 2019 Czasami bywa ciężko sćiągnąć jak dawno nie było ruszane.
AudiAvant20001 Opublikowano 8 Października 2019 Autor Opublikowano 8 Października 2019 Teraz, sitar napisał: Czasami bywa ciężko sćiągnąć jak dawno nie było ruszane. Szczerze to chyba nigdy nie bylo sciagane, jutro sie wszystko okaze.
mszark Opublikowano 9 Października 2019 Opublikowano 9 Października 2019 Ewentualnie możesz mieć niespodziankę w postaci sklejenia bo ktoś pożałował na oring. Sam tak miałem.
Rekomendowane odpowiedzi