Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamawiałem przed majowym i płaciłem za Lemfordery górne po 135 zl z kpl. srub i nakretek

Ale u Toma zamawiałeś? bo mi właśnie tą samą cenę przysłał...tak myślałem żeby górę wziąść Lemfoldery a dół TRW bo są o 100zł tańsze a na forum opinia jest że też dają radę, co myślisz?

Z tą diagnozą góry to musimy się zgadać przed zamówieniem jak będziesz miał czas.

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 430,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak u Tomka zamawiałem

100zł tańsze w komplecie czy za sztukę?

Opublikowano

tak u Tomka zamawiałem

100zł tańsze w komplecie czy za sztukę?

Za sztukę właśnie ale w przypadku dolnych prostych no chyba że mu się źle nacisnęło:

-dolne przednie Lemforder 350 zł/szt, TRW 240 zł/szt

banany to już mniejsza różnica

-dolne tylne (banany) Lemforder 255 zł/szt, TRW 200 zł/szt,

Opublikowano

Adam a Ty chyba wymieniales komplet na lemfordery? I juz gora poszla ? [br]Dopisany: 30 Maj 2010, 00:06_________________________________________________

-dolne przednie Lemforder 350 zł/szt, TRW 240 zł/szt

dolne proste moge Ci na miejscu zalatwic za ok. + - 200zl FEBI[br]Dopisany: 30 Maj 2010, 00:09_________________________________________________a jak bys chcial lemfordera to tez moge spytac jaka cene da

Opublikowano

dolne proste moge Ci na miejscu zalatwic za ok. + - 200zl FEBI[br]Dopisany: 30 Maj 2010, 00:09_________________________________________________a jak bys chcial lemfordera to tez moge spytac jaka cene da

Jakoś do Febi nie mam przekonania...

Dowiedz się jak możesz o Lemfoldery lub TRW bo to zawsze na miejscu i jak wyniknie jeszcze coś przy wymianie to można szybko dobrać. Narazie to muszę poszukać dokładnie co mam do wymiany a ciężko teraz z czasem jak mi dziewczynki wyszły w koncu ze szpitala... :>

Adaś kiedy byś znalazł czas?

Opublikowano

to w poniedzialek mi sprawdzi. Powiem zeby sprawdzil TRW i Lema cene na kazdy wahacz.

Opublikowano

dziadek trzeba tylko wahacz namierzyć i wymienić go razem że śrubami/nakretkami (ostatecznie same nakrętki, ale ta śruba czerniona koniecznie do wymiany) - kupuj gdzie najtaniej a TOMa77 raczej ciężko bedzie przebić

z czasem ... od pon. do środy potem dopiero po weekendzie

Opublikowano

dziadek trzeba tylko wahacz namierzyć i wymienić go razem że śrubami/nakretkami (ostatecznie same nakrętki, ale ta śruba czerniona koniecznie do wymiany) - kupuj gdzie najtaniej a TOMa77 raczej ciężko bedzie przebić

z czasem ... od pon. do środy potem dopiero po weekendzie

No ja wielkiego ciśnienia nie mam, więc mogę poczekać. Do czwartku mam urlop i siedzę raczej z dziewczynkami. Po, moglibyśmy się spotkać jakby ci pasowało co by namierzyć która to "gadzina" co?[br]Dopisany: 31 Maj 2010, 09:37_________________________________________________Widzieliście?

http://finanse.wp.pl/kat,10673,title,Heikki-Kovalainen-chce-zainwestowac-w-Polsce,wid,12320840,wiadomosc.html

Opublikowano

co myslisz że nowego sąsiada będziesz miął :tongue4:

Opublikowano

Ceny dla was na haslo A4 klub. Sklep motoryzacyjny DANA ul. Piłsudskiego 15A tel. 55-237-44-30

KOMPLETY: Lemforder: 1999zł

Hans Price: 460zł

FEBI: 1200zł

WAHACZE DOLNE:

DOLNY PROSTY B5: Lemforder: 295zł

TRW: 220zł

FEBI: 195zł

Hans Price 123zł

SWAG: 140zł

DOLNY TYLNY(banan): Lemforder: 265zł

TRW: 210zł

FEBI: 200zł

Hans Price: 145zł

SWAG: 200zł

WAHACZE GÓRNE:

GÓRNY PRZEDNI: Lemforder: 170zł

TRW: 130zł

FEBI: 120zł

Hans Price: 80zł

SWAG: 110zł

GÓRNY TYLNY: Lemforder: 170zł

TRW: 152 zł

FEBI: 140zł

Hans Price: 100zł

SWAG: 130zł

Opublikowano

panowie i co z tym spocikiem?

będzie jednak w środę?

Opublikowano

ja będę

ŚRODA 18:30

chyba że chcecie w Boże Cialo ... ale mnie wtedy nie będzie.[br]Dopisany: 31 Maj 2010, 13:49_________________________________________________walekk ceny są masaktyczne!

FEBI full kpl. (czyli wahacze drążki i śruby) po 1200zł (teraz może i ciut taniej)

za górne 1 szt. (obojętnie czy tylni czy przedni) Lemforder po 135zł ze śrubami

Opublikowano

Dziadek z transparentem pewnie będzie stał :naughty:

http://finanse.wp.pl/kat,10673,title,Heikki-Kovalainen-chce-zainwestowac-w-Polsce,wid,12320840,wiadomosc.html[br]Dopisany: 31 Maj 2010, 14:36_________________________________________________

panowie i co z tym spocikiem?

będzie jednak w środę?

środa mi pasuje...

Opublikowano

a na komplet Lema zla cena ?

To nie moj sklep ja tylko przekazuje :tongue4: zobaczymy moze jeszcze cos sie uda zmienic ;)

Opublikowano

Ceny dla was na haslo A4 klub. Sklep motoryzacyjny DANA ul. Piłsudskiego 15A tel. 55-237-44-30

KOMPLETY: Lemforder: 1999zł

Hans Price: 460zł

FEBI: 1700zł

Ale ceny :kox:

Walek dzisiaj namierzony w Rybinie wołałem przez cb ale zero odzewu :wink4:

Opublikowano

Walek dzisiaj namierzony w Rybinie wołałem przez cb ale zero odzewu :wink4

bo ostatnio pralem tapicerke i kabel lezy gdzies pod tylna kanapa :P a radio lezy w domu takze dlatego zero odzewu :D

Hans price: 460zl dla tych co lubia po taniosci :naughty::tongue4:[br]Dopisany: 31 Maj 2010, 16:41_________________________________________________EDIT pomylka:

GÓRNE (BEZ RÓŻNICY TYLNY czy PRZEDNI) : Lemforder 150zł

KOMPLET FEBI: 1200 zł !

Opublikowano

Wiem walekk spoko chcę tylko uświadomić że ceny co podajesz za kpl. to średnio o 500zł niższe

nawet na szybko po klubowych zniżkach w IC będzie sporo taniej

a i u TOMa77 przesyłka pobraniowa to chyba 15 zł ;)

Opublikowano

wiem wiem ja tam powiem mu zeby jeszcze raz dobrze ceny sprawdzil bo akurat ten komplet FEBI byl z glowy podany :notworthy: ale 1200 za FEBI to chyba dobra cena, no i na miejscu :wink4:

bo nie wiem jak wy, ale ja gdy jest pare zlotych roznicy wole to kupic na miejscu niz bawic sie w internet. Jedyne co kupilem to termostat bo WAHLER'a nie bylo w Elblagu. No i MOTULA.

A wahacze i reszte czesci wole na miejscu :good: ale co czlowiek to inne podejscie :wink4::notworthy:

Stara się chłopak jak najbardziej te ceny podciągnąć do tych od TOM'a zeby bylo na miejscu i zebyscie byli zadowoleni takze spokojnie :buahaha:

Opublikowano

jak tam chłopaki cegiełka na serwer już poszła?

Opublikowano

ja wplacilem swoje 3 grosze :cool1: