Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja od poczatku wiedzialem ze autocentrum drogo ma i to nie sa znizki zadne co tam pisze bo ceny takie same jak kiedys z ojcem bralem pare rzeczy :polew:

listwy na drzwi kupiłem po zajebistej cenie :naughty:[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 18:20_________________________________________________i przełącznik awaryjnych

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 431,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to i tak macie lepiej niz my u Palmowskiego :) bo u nas to zapomnij o jakichkolwiek znizkach :):disgust:

Opublikowano

macie vipa niech zagada :decayed:

Opublikowano

w sumie to ja troche znam córe palmy :) chyba trzeba bedzie przysłodzic troche :naughty::decayed:

Opublikowano

w sumie to ja troche znam córe palmy :) chyba trzeba bedzie przysłodzic troche :naughty::decayed:

ze dwa razy pykniesz i macie 50 %
Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Krzysiek a co ty porównujesz bo ceny nie wiele mówią?

Adaś części w vw-autocentrum i w Gordonie na rozrząd do mojego

vw-autocentrum = ori graty

Gordon = zamienniki

chyba co...?[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 20:18_________________________________________________

Panowie pomóżcie w wyborze

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=185471.0

Adam a co tam w tym temacie u ciebie?

w przyszłym tygodniu może coś będzie wiadomo[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 20:19_________________________________________________

jak "twarzowa" bierz do Kaletki ;)

Naskrobaliście dzisiaj... ;)

Opublikowano

Adam to tak jak z butami jedni kupują ADI...ASA bo jest metka a inni w CCC lub DEICHMANN-ie

skoro nikt tego ekstremalnie nie eksploatuje to poco przepłacać skoro tak czy siak wszystko i tak jest w CHINACH robione

ja nie mowie tutaj o HP tylko o GEITZ i DAYCO

Opublikowano

Krzysiek o to mi chodziło że nie można w prost porównywac ori części z zamiennikami ...

są części które warto kupować jako zamienniki a są takie których nie warto wstawiać.

nie raz się już spotkałem z opinią że niby zamiennik to to samo co ori a faktycznie to zupełnie inne wykonanie - osobiście tak się naciąłem z osłoną przegubu Lobro - niby ori ale drugi kupiłem ori i zupełnie inna bajka. Z drugiej strony wymieniająć przednie łożysko użyłem SKF i było w 100% identyczne jak te febryczne ori zdjęte z auta.

Także trzeba wążyć co sie kupije i co od tego oczekujemy.

Opublikowano

pier... :decayed: nie bede nikomu sponsorwał :) wole to przeznaczyc na wache i poszalec na miescie :) albo pozbierac i dorzucic bo trzeba na program zbierac :naughty::kox:

Opublikowano

pier... :decayed: nie bede nikomu sponsorwał :) wole to przeznaczyc na wache i poszalec na miescie :) albo pozbierac i dorzucic bo trzeba na program zbierac :naughty::kox:

Ja sie wlasnie zastanawiam czy w program leciec bo jeszcze ceny nie dostalem, czy nie kupic kitesurfingu i za sport sie wziac zamiast dupe wozic :decayed:

Opublikowano

d*pa out z fury zbedna masa :kox::decayed: pewnie ze program :naughty: głupie pytanie :kox: :gwizdanie: ale najwazniejsza jest Kaletka :naughty::decayed:

Opublikowano

obojętnie w co zainwestujesz to tu i tu jest szansa pojeździć :polew:[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 08:13_________________________________________________

Ja sie wlasnie zastanawiam czy w program leciec bo jeszcze ceny nie dostalem, czy nie kupic kitesurfingu i za sport sie wziac zamiast dupe wozic :decayed:

Grzesiek ... zainwestuj lepiej ... kup działkę ... załóż firmę... :evil:

Opublikowano

To co dzisiaj idziemy polatać kartami :decayed:

Opublikowano

obojętnie w co zainwestujesz to tu i tu jest szansa pojeździć :polew:

Niby tak ale po programie bedzie miał ok 200 hp :naughty: i pozniej na skrzyzowaniu strzał ze sprzegła z 5k obrotów :kox: i jest ogien w szopie mina szoferów Bi Em Dablju Em Pałerów with Podtlenek El Pi Dżi bezcenna :decayed: :decayed:

Opublikowano

Adas taki plan jest musze tylko wiedziec kiedy brat z germanizacji wraca i zakladam z nim :kox:

Opublikowano

środa spocik już zmienione, ale teraz gdzie ? Na starym miejscu, czy za NOMI przy starej Biedronce :mysli:

Opublikowano

A co do dzialki to mam juz mieszkanie 4pokojowe obecnie wynajmowane :decayed:

Opublikowano

środa spocik już zmienione, ale teraz gdzie ? Na starym miejscu, czy za NOMI przy starej Biedronce :mysli:

jak to gdzie na torze kartingowym...ja jutro ide z ekipą z pracy...podłączacie się?

Opublikowano

jak to gdzie na torze kartingowym...ja jutro ide z ekipą z pracy...podłączacie się?

jutro spot przecież :decayed:[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 16:20_________________________________________________ale na torze :wink4: