Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co mi tam ... ja podjadę na 18-ą

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 426,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a co mi tam ... ja podjadę na 18-ą

ok to i ja bede :cool1:

Opublikowano

Ja jutro odpadam bo na 18 do księdza na chrzciny ugadać się ,a na 19 na siatkę z kolegami z pracy .Jak któryś chętny to ponoć można :przebiegly:

ej a miałem z tobą pogadać o mechaniorze tam niedaleko ciebie...gość Popławski na Beniowskiego...słyszał coś o nim? da rade z termostatem :naughty: ?

Powiem tak mi ogarnął rozrząd i jakieś tam pierdoly .Złego słowa powiedzieć nie mogę na niego :). Jak coś to podjedz i zagadaj tylko nie przeraź się warsztatem :decayed:.
Opublikowano

Ja jutro odpadam bo na 18 do księdza na chrzciny ugadać się ,a na 19 na siatkę z kolegami z pracy .Jak któryś chętny to ponoć można :przebiegly:

ej a miałem z tobą pogadać o mechaniorze tam niedaleko ciebie...gość Popławski na Beniowskiego...słyszał coś o nim? da rade z termostatem :naughty: ?

Powiem tak mi ogarnął rozrząd i jakieś tam pierdoly .Złego słowa powiedzieć nie mogę na niego :). Jak coś to podjedz i zagadaj tylko nie przeraź się warsztatem :decayed:.

no mi go polecił ten typ od tej A6-stki co inspekcja ma być kasowana...mówił że jak ten mechanior nie wie to się nie bierze...

Opublikowano

Adaś podrzuć linka do tego artykułu :)[br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 17:07_________________________________________________Akcja CBŚ to co wspomniałem..........

http://wieczorwybrzeza.dzielnicowo.pl/Community/Blog.aspx?BlogEntryId=50633

Opublikowano

no ja się dzisiaj nie wyrobiłem niestety.

popatrzcie na to http://otomoto.pl/audi-100-v6-C17218573.html

jakby jeszcze miała turbo LPG to w sobotę bym leciał oglądać. nie przeszkadza mi nawet brak automatu ale Q by się przydało :angry:

na zdjęciach wygląda całkiem ładnie.

Krzysiu a tak z ciekawości ile gaz do tego?? coś mi tam wcześniej mówiłeś zaworkach czy wtryskach i przy jakiś nie można było sekwencji czy coś takiego hehe.

Opublikowano

Adaś podrzuć linka do tego artykułu :)

to u nas z forum ... zapodaj szukaję[br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 21:18_________________________________________________jak tam wasze pączusie :polew:

Opublikowano

jak tam wasze pączusie

"Żeby spalić równowartość kaloryczną jednego pączka, możemy na przykład:

- szybko biegać przez 20 minut

- pływać przez pół godziny

- myć okna przez 1 godzinę i 15 minut (tak! niektórzy to lubią)

- tańczyć przez godzinę

- jeździć na łyżwach przez pół godziny

- leżeć przez cztery godziny

- namiętnie całować się przez pół godziny

- pisać na komputerze przez dwie godziny.

Jednak jednym z najskuteczniejszych (i chyba nikt nie zaprzeczy, że najprzyjemniejszych) sposobów na spalenie 300 kcal jest... uprawianie seksu! Tak, podczas aktu miłosnego spalamy ok. 360 kcal na godzinę. Dlatego Panowie - nie patrzcie krzywo na swoje kobiety, kiedy w Tłusty Czwartek będą opychać się pysznymi pączkami - zamiast tego zaproponujcie im niezawodny sposób na to, by na biodrach nie odłożył się żaden tłuszczyk! :-) "

Opublikowano

jak tam wasze pączusie

Jednak jednym z najskuteczniejszych (i chyba nikt nie zaprzeczy, że najprzyjemniejszych) sposobów na spalenie 300 kcal jest... uprawianie seksu! Tak, podczas aktu miłosnego spalamy ok. 360 kcal na godzinę. Dlatego Panowie - nie patrzcie krzywo na swoje kobiety, kiedy w Tłusty Czwartek będą opychać się pysznymi pączkami - zamiast tego zaproponujcie im niezawodny sposób na to, by na biodrach nie odłożył się żaden tłuszczyk! :-) "

:good: :good:

pączki w dłoń i heja :banan1: :banan1: :banan1:

Opublikowano

Co się dzieje ludziska 3 dni ciszy :blink:

Opublikowano

Ostatki wiec wszyscy balują :tongue4:

Opublikowano

Patryk jedziesz w środę 09.03 na spot? Ja postaram się być dawno nie byłem, a w zasadzie byłem tylko raz :)

Opublikowano

Patryk jedziesz w środę 09.03 na spot? Ja postaram się być dawno nie byłem, a w zasadzie byłem tylko raz :)

jak to... ? musi jechać, ostatnio go nie było :tongue4:

Opublikowano

wiecie czy dostane gdzieś w eg olej motul?????

Opublikowano

Intercars

Opublikowano

U mnie ostatnia bańka wyszła w piątek :P

Opublikowano

:przebiegly:
Opublikowano

spot w tą środę... standardowo o 18tej?

Opublikowano
:good: