Opublikowano 18 Października 201114 l chyba jutro ja się zjawie ja teżbym był teraz bez fury to i bro bym jakieś spił - Grzesiu? :gwizdanie:
Opublikowano 18 Października 201114 l ..... i bro bym jakieś spił.... :gwizdanie: po raz kolejny sam a tak żeby gdzieś wyjść na :beer1: zamiast spota to co towarzystwo nie odpowiada
Opublikowano 18 Października 201114 l ..... i bro bym jakieś spił.... :gwizdanie: po raz kolejny sam a tak żeby gdzieś wyjść na :beer1: zamiast spota to co towarzystwo nie odpowiada ej no przecież możemy zrobić spota bez fur...co za problem ale dłuższe wyjście nie wchodzi w grę jeżeli o mnie chodzi bo żona i dzieci płaczą
Opublikowano 19 Października 201114 l ..... i bro bym jakieś spił.... :gwizdanie: po raz kolejny sam a tak żeby gdzieś wyjść na :beer1: zamiast spota to co towarzystwo nie odpowiada ej no przecież możemy zrobić spota bez fur...co za problem ale dłuższe wyjście nie wchodzi w grę jeżeli o mnie chodzi bo żona i dzieci płaczą żartowałem
Opublikowano 19 Października 201114 l ..... i bro bym jakieś spił.... :gwizdanie: po raz kolejny sam a tak żeby gdzieś wyjść na :beer1: zamiast spota to co towarzystwo nie odpowiada ej no przecież możemy zrobić spota bez fur...co za problem ale dłuższe wyjście nie wchodzi w grę jeżeli o mnie chodzi bo żona i dzieci płaczą żartowałem wpadaj rowerkiem to sobie
Opublikowano 20 Października 201114 l nie gadaj że ci się nie podoba przecież wiesz że jestem marudny
Opublikowano 20 Października 201114 l pijaki http://allegro.pl/show_item.php?item=1869759482 dla mnie kozak biały robi wrażenie
Opublikowano 21 Października 201114 l pijaki http://allegro.pl/show_item.php?item=1869759482 dla mnie kozak biały robi wrażenie dzieki
Opublikowano 22 Października 201114 l Olimpia Elbląg - Flota Świnoujście 1 : 3 to teraz będę musiał uważać na szyby jak będę w Elblągu
Opublikowano 22 Października 201114 l chyba jutro ja się zjawie ja też bym był teraz bez fury to i bro bym jakieś spił - Grzesiu? :gwizdanie: dopiero zajrzałem... leży w bagażniku bo na spocie (tym tydzień temu) Cię nie było... Adaś świadkiem [br]Dopisany: 22 Październik 2011, 11:25_________________________________________________ Olimpia Elbląg - Flota Świnoujście 1 : 3 to teraz będę musiał uważać na szyby jak będę w Elblągu
Opublikowano 22 Października 201114 l Olimpia Elbląg - Flota Świnoujście 1 : 3 to teraz będę musiał uważać na szyby jak będę w Elblągu